tieroo Opublikowano 10 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2011 Dałoby radę zorganizować drugie zamówienie ? Byłbym chętny na 2 sztuki. Jeśli jest więcej chętnych to pogadam ze szwagrem' date=' może uda się mi nakłonić go na kolejne zamówienie. Mam nadzieję, że kolejne kilkanaście sztuk da się ściągnąć.[/quote'] ok to i ja poproszę 2 sztuki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
2artur2 Opublikowano 10 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2011 (edytowane) To na liście są: 2artur2 - 2szt. damian_ia4 - 2szt. pablo - 2szt. tieroo - 2szt. Kopiować i dopisywać się Edytowane 10 Maja 2011 przez 2artur2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wassyl Opublikowano 10 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2011 dla mnie 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
2artur2 Opublikowano 10 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2011 2artur2 - 2szt. damian_ia4 - 2szt. pablo - 2szt. tieroo - 2szt. wassyl - 2szt. No proszę, już jest 10. Jeszcze jedna i będzie kilkanaście Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anteks Opublikowano 11 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2011 2artur2 - 2szt. damian_ia4 - 2szt. pablo - 2szt. tieroo - 2szt. wassyl - 2szt. anteks-2 szt Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hagar Opublikowano 11 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2011 2artur2 - 2szt. damian_ia4 - 2szt. pablo - 2szt. tieroo - 2szt. wassyl - 2szt. anteks-2szt hagar - 2szt Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AndrzejKu Opublikowano 11 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2011 2artur2 - 2szt. damian_ia4 - 2szt. pablo - 2szt. tieroo - 2szt. wassyl - 2szt. anteks-2szt hagar - 2szt andrzejKu - 2szt Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adanjan Opublikowano 11 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2011 2artur2 - 2szt.damian_ia4 - 2szt. pablo - 2szt. tieroo - 2szt. wassyl - 2szt. anteks-2szt hagar - 2szt andrzejKu - 2szt czyli póki co jest 16 szklaneczek, pakowane są po 6 sztuk, więc trzeba będzie wziąć 3 kartoniki, pewnie się chętny na kolejne 2 znajdzie. Teraz pozostaje mi zdeterminować szwagra do zakupów, dam znać jak się wyjaśni kiedy może być zakup i transport do Polski. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieron Opublikowano 11 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2011 A jaka cena? 6 euro? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemo70 Opublikowano 11 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2011 Jeśli można ja bym wziął 2 lub 4 szt Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adanjan Opublikowano 11 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2011 A jaka cena? 6 euro? póki co szwagier ceny nie podał, czekam i czekam i nic, więc pewnie są "bezcenne" ;-) A tak na serio, pewnie cena tak jak w linkach do tych sklepów internetowych co to sprzedają + kilka ? za transport do całości, czyli pewnie wyjdzie ok 6? za sztukę. Jutro to postaram się potwierdzić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adanjan Opublikowano 19 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2011 szkło zamówione, teraz pozostaje czekać na przesyłkę ze sklepu i grzecznościowy transport z Niemiec, będę informował na bieżąco o postępach w temacie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
2artur2 Opublikowano 2 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2011 Hej, jak wygląda kwestia szkła ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adanjan Opublikowano 2 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2011 Hej, jak wygląda kwestia szkła ? kupione i to od 2 miesięcy, ale niestety czeka na obecność szwagra w Berlinie i transport. Tak to niestety bywa, ale za to będzie optymalnie kosztowo. Mam nadzieję, że już niedługo przyjedzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
2artur2 Opublikowano 2 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2011 Ok, już się martwiłem, że nic z tego. W sumie to możesz zacząć zbierać pieniądze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adanjan Opublikowano 2 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2011 Ok, już się martwiłem, że nic z tego. W sumie to możesz zacząć zbierać pieniądze. spokojnie, będą szklanki to i pieniądze zbierzemy, ale faktycznie trzeba zebrać pieniądze za poprzednie szklanki, zupełnie o tym zapomniałem, odezwę się na PW i podam kwotę do tych co już szklanki dostali kilka miesięcy temu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anteks Opublikowano 11 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2012 kupione i to od 2 miesięcy, ale niestety czeka na obecność szwagra w Berlinie i transport. Tak to niestety bywa, ale za to będzie optymalnie kosztowo. Mam nadzieję, że już niedługo przyjedzie Szwagier już był? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
2artur2 Opublikowano 10 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2012 Chyba jeszcze nie był Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adanjan Opublikowano 16 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2012 witam, ostatnio niestety za często na forum nie bywam, ale jest to spowodowane głównie tym, że zakończyłem moją piwną przygodę (przydało by się pewnie napisać to w wątku "pożegnania" czy coś takiego... ale to może faktycznie w innym wątku i czasie). Wracając do szkła, niestety, tak jak kiedyś szwagier był w Niemczech co tydzień lub dwa, tak teraz już prawie w ogóle nie jeździ. Twierdzi, że szklanki są kupione przez jego pracownicę i czekają, ja póki co mu za nie nawet nie zapłaciłem, w końcu towaru jeszcze nie mam. Reasumując, przepraszam, ze tak wyszło, bo naprawdę chciałem pomóc koleżankom i kolegom w zdobyciu szkła, ale póki co się nie udało. Jeśli więc ktoś nie chce juz czekać, niech kupuje sam, a jak ja w końcu szkło dostanę puszczę info na forum. Dla pocieszenia mogę zaproponować tym bardzo niecierpliwym moje dwie szklaneczki (nie używane!), jako, że już nie warzę mi się nie przydadzą, więc jak coś to proszę o info na PW. PS. o ile się nie mylę to za poprzednie szklanki jeszcze się z odbiorcami nie po rozliczałem, sam zaś szwagrowi zapłaciłem. Jako, że nawet już nie pamiętam do kogo szklanki trafiły proszę uczciwych nierozliczonych nabywców o info na PW wyślę numer konta. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szymek Opublikowano 26 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2013 Witam! Chciałem zapytać czy jest jeszcze szansa na to szkło? Bardzo zależało by mi na takim snifterze, u nas ciężko dostać coś podobnego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skybert Opublikowano 26 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2013 możesz kupić tu: http://piwodziej.pl/pl/c/Szklo/74 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fidel Opublikowano 27 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2013 możesz kupić tu: http://piwodziej.pl/pl/c/Szklo/74 Nie możesz ;( Już od dawna, tylko jest ale nie ma na stanie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josefik Opublikowano 27 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2013 Nie wiem czym się tu podniecać jeśli chodzi o to "wyrafinowane" bo drogie szkło. Mogę jedynie powiedzieć że sprawdza się równie dobrze szkło od Freeq, marka w miedzy czasie padła bo i piwo było słabe, ale zostawili po sobie coś przydatnego. http://allegro.pl/freeq-pokal-0-3l-i3148430651.html No ale to jedynie 2 zł kosztuje więc nie wszystkim przypasuje że takie tanie, aha zapomniałbym samo szkło nie ocenia, przynajmniej to za 2 zł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fidel Opublikowano 27 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2013 Ja tam się nie podniecam, tylko zauważam fakt niedostępności. W życiu bym nie dał 50 zł za szkło. Żeby mi potem dzieci pobiły! A z tym freeqiem to nie wiedziałem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josefik Opublikowano 27 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2013 Ja tam się nie podniecam, (...) Żeby mi potem dzieci pobiły! hehe, właśnie jaka t musi być trauma dla posiadaczy, trza chuchać i dmuchać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi