Dragonfair Opublikowano 10 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2011 Wyeast Labs #3725PC ma ktoś takie coś? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil_s1 Opublikowano 11 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2011 Witam Poszukuję jakiejś gęstwy do dolniaków - pilsów, pilsnerów. Może ktoś ma nadmiar w okolicach Cieszyna, Jastrzębia Zdroju. W zamian mogę udzielić za niedługo gęstwę WLP400 Belgian Wit, oraz Wyeast Abby II Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dori Opublikowano 11 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2011 WitamPoszukuję jakiejś gęstwy do dolniaków - pilsów, pilsnerów. Może ktoś ma nadmiar w okolicach Cieszyna, Jastrzębia Zdroju. W zamian mogę udzielić za niedługo gęstwę WLP400 Belgian Wit, oraz Wyeast Abby II Na kiedy potrzebujesz? Mam teraz na burzliwej Tmave - część na Budvar Lager, a część na Czech Pils. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil_s1 Opublikowano 11 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2011 Szczególnie mi się nie śpieszy jakoś, byle w zimie coś na dolniakach zrobić ... Jak będziesz zbierała gęstwę to bym zarezerwował słoiczek jeśli to nie problem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dori Opublikowano 11 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2011 Szczególnie mi się nie śpieszy jakoś, byle w zimie coś na dolniakach zrobić ... Jak będziesz zbierała gęstwę to bym zarezerwował słoiczek jeśli to nie problem. Nie ma problemu, na cichą będę zlewać pewnie pod koniec przyszłego tygodnia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zbyszek T Opublikowano 11 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2011 Nikt z Wrocławia nie pisze.... To może ja zaczne - oddam gęstwe Saflager S-23, 1-szy zbiór po pilsie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil_s1 Opublikowano 11 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2011 Nie ma problemu, na cichą będę zlewać pewnie pod koniec przyszłego tygodnia. No to super, to się zgadamy jeszcze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
misiuzeb Opublikowano 11 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2011 mam ale tylko po suchych W34/70 i S-23 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admiro Opublikowano 11 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2011 Częstochowa: dostępna będzie gęstwa Belgian Wit, przyszły tydzień Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pepek84 Opublikowano 13 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2011 Scottish Ale , 4 zbiór , Kraków Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dragonfair Opublikowano 13 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2011 Poszukuje gestwy to WITA Krakow i okolice Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coder Opublikowano 16 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2011 Bohemian Lager 5ty zbiór Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
muddy Opublikowano 16 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2011 Czy będzie miał ktoś z Trójmiasta gęstwę do stouta? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zgoda Opublikowano 16 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2011 Bohemian Lager po 2 pilsach, do wzięcia ok. 350ml gęstwy. Warszawa i wschodnie okolice (Wołomin, Marki, Rembertów, Sulejówek). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korko_czong Opublikowano 16 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2011 Czy będzie miał ktoś z Trójmiasta gęstwę do stouta? Ja będę miał Irish Ale, ale po RISie 21,5°Blg . Za pare dni-tydzień jak dofermentuje do końca. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dori Opublikowano 20 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2011 WitamPoszukuję jakiejś gęstwy do dolniaków - pilsów' date=' pilsnerów. Może ktoś ma nadmiar w okolicach Cieszyna, Jastrzębia Zdroju. W zamian mogę udzielić za niedługo gęstwę WLP400 Belgian Wit, oraz Wyeast Abby II[/quote'] Na kiedy potrzebujesz? Mam teraz na burzliwej Tmave - część na Budvar Lager, a część na Czech Pils. Kamil, mam już gęstwy Czech Pilsów i Budvarów seba13 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Żeglarz Opublikowano 21 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2011 Szukam gęstwę dolniaków z Poznania i okolic a szczególnie piwowarów chętnych podzielić się takimi zasobami. What ever jaką. Jest zima i chcę spróbować uwarzyć coś z dolnej. Słody mam różne. Chmiel tyż więc na pewno coś uda się wykombinować. W zamian mogę poratować chmielem szyszką Marynki lub Safale S-04 (akurat to mam nastawione) lub WB-06 (mogę zrobić starter z tego - świeże z torebki - lub podzielić się połową) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josefik Opublikowano 21 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2011 jak dystans to okolica? u mnie lagerowe różności z WLP ale 120km. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemo70 Opublikowano 21 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2011 Mogę Cię poratować gęstwą WLP830 German Lager 8 dni w lodówce w 3°C , jutro będę w Poz kręcił się w okolicy Kopaniny, Naramowic i Browaru. Jakby co pisz na PW Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Żeglarz Opublikowano 22 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2011 W Ostrowie byłem raz po zakup mojego motocykla . Macie tam niesamowitą ilość komisów samochodowych. Teraz już wiem że następnym razem mógłbym też wymienić się u Was drożdżami. Dzieki za propozycję ale ciut daleko. ps nikt nie wysyła skosów? Jest jakiś czarny rynek na ten towar? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coder Opublikowano 25 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2011 American Ale - 4ty zbiór Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dragonfair Opublikowano 27 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2011 Poszukuje Wyeast 3068 Weihenstephan Wheat lub bawarian wheat 3038 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coder Opublikowano 28 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2011 WLP 833 1szy zbiór Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korko_czong Opublikowano 5 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2011 Jakby ktoś był zainteresowany, jutro mogę zebrać gęstwę #2124 Bohemian Lager, I pokolenie (I-wszy zbiór). Kontakt PW (Trójmiasto i okolice). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
areks1111 Opublikowano 7 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2011 Mam do oddania gęstwę Wyeast Belgian Abbey II - drugi zbiór - Rzeczka - okolice Wałbrzycha. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi