carlsten Opublikowano 2 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2014 Przyjmę gęstwę dolnej fermentacji(do pilsa). Warszawa, tak w dniach 15-18.12.2014. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thomas Maven Opublikowano 4 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2014 Poszukuje jakiejś gęstwy do górnej fermentacji z okolic Rzeszowa. Podzieli się ktoś? Odwdzięczę się domowym piwkiem lub cydrem (do wyboru ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FurioSan Opublikowano 4 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2014 Kiedy i z jakich okolic ? W pon-pt będę i mogę mieć m44 i 1469 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzeju Opublikowano 4 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2014 Poszukuje jakiejś gęstwy do górnej fermentacji z okolic Rzeszowa. Podzieli się ktoś? Odwdzięczę się domowym piwkiem lub cydrem (do wyboru ) Na kiedy potrzebujesz gęstwy? Będę miał ok. 100ml gęstwy FM26, w okolicach wtorku, zbierana w poniedziałek 01.12. Ilość tylko taka bo będę zadawał do kolejnego piwa, a zbiór był na ok. 300ml. Ewentualnie mogę teraz z niej trochę odebrać. Prv jak coś. Thomas Maven 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zamyślony Opublikowano 4 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2014 Poszukuje jakiejś gęstwy do górnej fermentacji z okolic Rzeszowa. Podzieli się ktoś? Odwdzięczę się domowym piwkiem lub cydrem (do wyboru ) Ja na wtorek mogę Ci przekazać gęstwe Wyeast 1098 British Ale 2 pokolenie po FES 16BLG. Którą dostałem od kolegi Wojena ale nie wykorzystałem. Thomas Maven 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thomas Maven Opublikowano 4 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2014 (edytowane) Dokładnie nie mam określonego kiedy. Może być przyszły tydzień. Podacie mi jakiś kontakt do Was? Edytowane 4 Grudnia 2014 przez Thomas Maven Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
19Mateusz87 Opublikowano 4 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2014 Mam dwie saszetki do oddania, niestety po terminie: W34/70 z datą do 02.2014 oraz S-33 z datą do 10.2014. Drożdże przechowywane w lodówce. Poszukuję Munich Lager 2308. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ASadam Opublikowano 7 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2014 Mam do oddania 400ml gęstwy US05. Zebrana w sobotę, stoi w lodówce. Biała Podlaska Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
galadh Opublikowano 8 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2014 (edytowane) Wspaniały temat! Poszukuję gęstwy do Saisona lub angielskich/amerykańskich Ale (najchętniej WB lub Wyeasta). Jeśli we Wroclawiu, to odbiorę osobiście, jeśli z reszty kraju, to oddam za wysyłkę Zaoferować za jakiś czas będę mógł Bretta brux. Trois (WLP644) Edytowane 8 Grudnia 2014 przez galadh Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gawon Opublikowano 8 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2014 może ktoś ma coś dolnego bulgotania najlepiej warszawa lub wysyłka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pogo Opublikowano 9 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2014 @Gawon U mnie w lodówce wciąż stoi gęstwa z mieszanki po moim lagerku (W-34/70 + M-84)... Ma już ze 3 tyg (19 listopada), więc nie wiem czy się do czegoś nadaje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kordas Opublikowano 12 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2014 Oddam: Na terenie Szczecina WB-06, szaszetka suche, z odbiorem osobistym (okolice dworca niebuszewo - za free), z dowozem za 1 butelkę własnego piwa. - Gęstwa wyeast 3942 - za tydzień, o ile nie dojdzie do infekcji. - za darmo, za piwo lub za koszt wysyłki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pan Kracy Opublikowano 17 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2014 Oddam gęstwę US 05 i Nottingham na terenie Stargardu (lub Kobylanki) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Radar Opublikowano 18 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2014 Hej, potrzebuję "na gwałt" gęstwę do dolniaka (wędzone, ale podejdzie też z marcowego czy koźlaka) lub saszetkę Saflager S-23 albo W34/70. Poratuje ktoś? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bart3q Opublikowano 18 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2014 Łatwiej byłoby gdybyś napisał skąd jesteś... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Radar Opublikowano 18 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2014 Łatwiej byłoby gdybyś napisał skąd jesteś... Prawda, uciekło mi gdzieś: Kraków i okolice. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzeju Opublikowano 22 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2014 Jutro będę miał gęstwę FM26, myślę że co najmniej 400ml jej będzie. Drugi zbiór, po Belgian blond ale i witbier. Więc jak ktoś w okolicach Rzeszowa się jeszcze nie zaopatrzył na święta to chętnie się podzielę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KapitanPlaneta Opublikowano 27 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2014 Witam. Jeśli miałby ktoś z Łodzi gęstwę z górnej fermentacji to z chęcią przyjmę. W zamian piwo domowe, bądź kupne (podług preferencji) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gawon Opublikowano 28 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2014 jak by ktoś coś dolnego po nowym roku miał to chętnie przygarnę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek9999 Opublikowano 28 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2014 Witam. Jeśli miałby ktoś z Łodzi gęstwę z górnej fermentacji to z chęcią przyjmę. W zamian piwo domowe, bądź kupne (podług preferencji) Górnej? Ale co konkretnie? Bo coś tam by się u mnie znalazło. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KapitanPlaneta Opublikowano 29 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2014 (edytowane) Witam. Jeśli miałby ktoś z Łodzi gęstwę z górnej fermentacji to z chęcią przyjmę. W zamian piwo domowe, bądź kupne (podług preferencji) Górnej? Ale co konkretnie? Bo coś tam by się u mnie znalazło. Coś, żeby się na portera imperialnego nadało... Edytowane 29 Grudnia 2014 przez KapitanPlaneta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek9999 Opublikowano 29 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2014 Mogę się podzielić Irlandzkimi Ciemnościami z Fermentum Mobile. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gawon Opublikowano 29 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2014 Jeśli miałby ktoś z Łodzi gęstwę z górnej fermentacji to z chęcią przyjmę Coś, żeby się na portera imperialnego nadało... do porteru to chyba raczej dolne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zgoda Opublikowano 29 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2014 A niekoniecznie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KapitanPlaneta Opublikowano 30 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2014 Nie mam temperatur do dolniaków. Wyjdzie porter imperialny zamiast bałtyckiego Wiadomość na prv wysłana. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi