korko_czong Opublikowano 20 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2011 #1388 Belgian Strong Ale I-szy zbiór. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coder Opublikowano 25 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2011 3068 1szy zbiór Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admiro Opublikowano 1 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2011 Częstochowa Gęstwa: Wyeast 3068 Weihenstephan Weizen, drugi zbiór Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zgoda Opublikowano 1 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2011 Warszawa, Wołomin Wyeast Scottish Ale - III zbiór. Do piątku, 6 maja, potem znowu pójdą do roboty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rex5555 Opublikowano 1 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2011 Wyeast 3068 Weihenstephan Weizen, 2-gi zbiór Odbiór w Bytomiu - wieczorem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coder Opublikowano 2 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2011 WLP 833 2gi zbiór Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wiktor Opublikowano 4 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2011 na dniach będę przelewał grodziskie, jest ostatnia szansa na gęstwę oryginalnych drożdży. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sojer Opublikowano 4 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2011 na dniach będę przelewał grodziskie, jest ostatnia szansa na gęstwę oryginalnych drożdży. A korespondencyjnie się da? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zbynekkk Opublikowano 4 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2011 (edytowane) Ustawiam się w kolejce. Podjadę we wskazane miejsce. Edytowane 4 Maja 2011 przez zbynekkk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wiktor Opublikowano 4 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2011 A korespondencyjnie się da? moim zdaniem wysyłanie gęstwy (zwłaszcza przy naszych ostatnich anomaliach pogodowych) mija się z celem. Trzeba się przypomnieć przed jakąś impreza piwowarską to coś pomyślimy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dragonfair Opublikowano 6 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2011 Witam Czy ktoś z szanownych koleżanek/kolegów dysponuje taka gestwą Wyeast 3724 Belgian Saison Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rysmis Opublikowano 6 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2011 Witam Czy ktoś z szanownych koleżanek/kolegów dysponuje taka gestwą Wyeast 3724 Belgian Saison Będę miał za ok. miesiąc, dwa, jak się za ciepło zrobi na normalne piwa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
roberto_g Opublikowano 8 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2011 (edytowane) Będę dzisiaj wieczorem zlewał na cichą pszeniczne i mogę zebrać gęstwę Wyeast 3068 Weihenstephan Weizen - II zbiór. Ja nie potrzebuję, ale jeśli ktoś by chciał to mogę dla niego przygotować. Pozdr, Robertus Edytowane 8 Maja 2011 przez roberto_g Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coder Opublikowano 9 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2011 3068 2gi zbiór Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
suchy3 Opublikowano 9 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2011 (edytowane) Będę dzisiaj wieczorem zlewał na cichą pszeniczne i mogę zebrać gęstwę Wyeast 3068 Weihenstephan Weizen - II zbiór.Ja nie potrzebuję, ale jeśli ktoś by chciał to mogę dla niego przygotować. Pozdr, Robertus czy jeszcze aktualne ???może zlewanie przełożone na dzisiaj ? Edytowane 9 Maja 2011 przez suchy3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korko_czong Opublikowano 9 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2011 #1388 Belgian Strong Ale I i II zbiór. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
suchy3 Opublikowano 13 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2011 (edytowane) #1388 Belgian Strong Ale III zbiór po triplu -właśnie zlałem na cichą gęstwę trzymam do jutra. Edytowane 13 Maja 2011 przez suchy3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dragonfair Opublikowano 16 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2011 Wyeast 3068 Weihenstephan Weizen - II zbiór Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
klisz Opublikowano 20 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2011 Czy ma ktoś może gęstwę do belgów na zbyciu? I przypadkiem będzie w grodzisku 4.06? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bimbelt Opublikowano 21 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2011 #1318 London Ale III - pierwszy zbiór. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coder Opublikowano 6 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2011 Belgian Ardennes II zbiór Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shooter Opublikowano 6 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2011 Wyeast 1187 Ringwood Ale pierwszy zbiór Za tydzień; Wyeast 3522 Belgian Ardennes pierwszy zbiór Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coder Opublikowano 9 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2011 Roeselare, 1szy zbiór Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wogosz Opublikowano 13 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2011 Poszukuję drożdży Zymoferm Z035 i Z039 (Trappist i Kloster) - gęstwy lub próbki fermentującego piwa. Najchętniej odbiór osobisty w Żywcu. W zamian mogę zaoferować skos z jednym ze szczepów: W3522 Belgian Ardennes W2000 Budvar Lager WLP004 Irish Ale W3787 THG W3068 Weihenstephan Weizen WLP862 Cry Havoc W2565 Koelsch W1388 BSA W1968 London ESB lub Saccharomyces Ludwigii. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zgoda Opublikowano 14 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2011 Poszukuję drożdży Zymoferm Z035 i Z039 (Trappist i Kloster) - gęstwy lub próbki fermentującego piwa. Najchętniej odbiór osobisty w Żywcu. Jutro mam pierwszy zbiór Z039, ale do Żywca się niestety nie wybieram. Jest pewna możliwość przekazania tej gęstwy dla Ciebie, ale uprzedzam że dość utrudniona (we czwartek przez cały dzień jestem poza Warszawą). Jeżeli znajdzie się ktoś uprzejmy żeby tę gęstwę ode mnie odebrać, to zapraszam na PW, spróbujemy jakoś to zorganizować. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi