elroy Opublikowano 27 Kwietnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2012 To dziwne, u mnie w pracy banery są te same na różnych komputerach. Bo to może jest już kwestia waszego lokalnego środowiska stworzonego przez administrację sieci. Trzeba mieć zawsze na uwadze fakt, że to co widzisz "na zewnątrz" może zależeć od osób działających na styku sieci gdzie pracujesz. Z drugiej strony dziwne, że skazują Was tylko na Explorera jako przeglądarkę. No tak czy inaczej reklam utrudniających życie nie ma, nie było i nie będzie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makaron Opublikowano 27 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2012 Z drugiej strony dziwne, że skazują Was tylko na Explorera jako przeglądarkę. No to u mnie w pracy skazują nas na IE6 ! Próbowali wprowadzić Firefoxa, ale okazało się że nie mieli 100% kontroli, więc wstrzymali sprawę. Teraz mówi się o Chrome... ale kiedy to będzie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zgoda Opublikowano 28 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2012 To dziwne, u mnie w pracy banery są te same na różnych komputerach. Ktoś u was w pracy szuka żony na wschodzie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pepek84 Opublikowano 16 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2012 No nie , nie sądziłem ,że mój poprzedni pracodawca Dominium dopadnie mnie aż tutaj... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elroy Opublikowano 16 Maja 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2012 A bo to spisek tych gości z google Adsense tak działa. Pooglądaj strony z klockami lego, to Ci Dominium zniknie na korzyść plastikowych ludków Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josefik Opublikowano 16 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2012 A bo to spisek tych gości z google Adsense tak działa. Pooglądaj strony z klockami lego, to Ci Dominium zniknie na korzyść plastikowych ludków Klocki mogą być również dwuznaczne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elroy Opublikowano 16 Maja 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2012 No tak Pepek - pooglądaj jednak z 10 minut coś z Disneya. Daj znać, czy pomogło. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi