zgoda Opublikowano 28 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2011 (edytowane) W Warszawie ma się wkrótce otworzyć piwiarnia "w czeskich klimatach" i z lanym czeskim piwem. Na forum obok właściciele zaproponowali 2 lutego o 17:00 przedpremierowe otwarcie dla ok. 40 osób, ale z odzewu widzę, że ciężko jest zebrać taki tłum. A że temat mógł umknąć, to przedstawiam sprawę tutaj - możemy przy okazji się spotkać i pogadać na tematy piwowarskie, nie tylko ogólnopiwne. Kto ma konto na forum obok, to może się dopisać sam. Kto nie ma, to proszę się zgłosić do mnie, dopiszę gdzie trzeba. http://www.browar.biz/forum/showthread.php?t=91021 Edytowane 28 Stycznia 2011 przez zgoda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coder Opublikowano 28 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2011 A pozwolą nam pić własne piwa ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zgoda Opublikowano 28 Stycznia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2011 No raczej nie. Ja tam idę się napić czeskiego piwa z kijaszka, bo w Warszawie to rzadkość. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coder Opublikowano 28 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2011 A, zobaczę, może wpadnę, to bym Ci podrzucił parę lagerów do degustacji Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mimazy Opublikowano 2 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2011 Podbijam bo to dziś bierzemy piwa na wymianę?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zgoda Opublikowano 2 Lutego 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2011 Ja nic nie wziąłem z domu, bo do Baszty będę jechał prosto z fabryki. Perspektywa tłuczenia się komunikacją publiczną skutecznie pozbawiła mnie chęci na wożenie piwa. Instynkt mnie nie zawiódł, wymarzłem się rano porządnie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coder Opublikowano 2 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2011 A ja jednak się nie pojawię - nie mogę się przemóc do podróży zimnym pociągiem.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zgoda Opublikowano 2 Lutego 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2011 No co Ty, ubierz się ciepło i wpadnij. Ustalimy stanowisko w sprawie browarów rzemieślniczych - Ty się wybierasz na walne PSPD, ja się umawiam z posłem Piechocińskim na przyszły tydzień, dobrze by było żebyśmy mówili jednym głosem. Jak obkleję butelki z rozlanym wczoraj wiedeńskim to wpadnę do Ciebie na wymianę, więc nie masz co wozić dla mnie piwa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mimazy Opublikowano 2 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2011 moje pytanie miało ma celu raczej wydźwięk odwrotny- czy będzie Ci się chciało taskać do domu Ja mam blisko i dla mnie to nie problem, a że wymiana nie odbędzie się natychmiast... ja mam czas ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zgoda Opublikowano 2 Lutego 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2011 Wożenie odbywa się we dwie strony - co wezmę, to będę musiał wieźć do domu. A po nocy piwa wolałbym nie wozić na linii W-wa Wileńska - Tłuszcz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mimazy Opublikowano 2 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2011 no właśnie o to mi chodzi- zawsze mogę podrzucić przy innej okazji pracujesz też dość blisko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coder Opublikowano 3 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2011 I jak było? Jak obkleję butelki z rozlanym wczoraj wiedeńskim to wpadnę do Ciebie na wymianę, więc nie masz co wozić dla mnie piwa. Zapraszam. W ogóle to parę osób się do mnie wybierało po gęstwy itp., może to jakoś zsynchronizujemy i zrobi się małe spotkanie np. w weekend? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mimazy Opublikowano 3 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2011 bardzo fajne miejsce- trafić ciężko ale warto poszukać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wiktor Opublikowano 3 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2011 bardzo fajne miejsce- trafić ciężko ale warto poszukać. patrz a ja jak jechałem na SGGW to przejeżdżałem i z okna autobusu widziałem gdzie to jest rozważałem czy by nawet nie przyjść, ale uczyłem się do egzaminu... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mimazy Opublikowano 3 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2011 od strony schodów nie było oznaczenia, tylko na drzwiach Koleżanka z Zaolzia stwierdziła że to wygląda dokładnie jak czeska knajpa i wyglądem i klimatem więc myślę że to najlepsza rekomendacja. Duży wybór tylko czeskich piw, czeskie przekąski. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi