Stasiek Opublikowano 15 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2011 Dorzuciłem kilka zdjęć do galerii. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stasiek Opublikowano 16 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2011 (edytowane) Przygotowałem też trochę rozszerzoną paczkę zdjęć (120plików - 37MB). Chętnych proszę o kontakt (najlepiej mailem, bo PW to zaraz mi się przytka), to prześlę namiary na ftp. Edytowane 16 Kwietnia 2011 przez Stasiek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mimazy Opublikowano 16 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2011 Byłem wczoraj w Wiśle i powiem Wam że widok wprawił mnie w lekki szok- wszędzie pełno śniegu... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieron Opublikowano 16 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2011 Byłem wczoraj w Wiśle i powiem Wam że widok wprawił mnie w lekki szok- wszędzie pełno śniegu... Bo wczoraj padał śnieg rano, dziś pewnie byś szoku już nie doznał. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacer Opublikowano 16 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2011 Byłem wczoraj w Wiśle i powiem Wam że widok wprawił mnie w lekki szok- wszędzie pełno śniegu... Zima jest to musi być zimno. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skybert Opublikowano 16 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2011 Byłem wczoraj w Wiśle i powiem Wam że widok wprawił mnie w lekki szok- wszędzie pełno śniegu... Zima jest to musi być zimno. Nie wiem jak z Twoim zegarem, ale na półkuli północnej jest już wiosna od prawie miesiąca. Wiem, wiem to cytat jest Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mimazy Opublikowano 16 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2011 Kwiecień- plecień, bo przeplata, trochę zimy trochę lata Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi