rosek Opublikowano 8 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2011 Witam, mam pytanie do kolegów piwowarów z Krakowa czy ktoś się może orientuje gdzie można w miarę tanio dostać skrzynki? Wiem że w Kauflandzie dają ale z kaucją 15zł a przydało by się coś taniej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
earl Opublikowano 8 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2011 Popytaj po osiedlowych sklepach , ja tak brałem z kaucją 10 zł ( w Lublinie, ale to nie powinno mieć znaczenia). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NewArK Opublikowano 8 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2011 Witam Ja się ostatnio pytałem o skrzynki w sklepie "Strefa Piwa" na ul. Krowoderskiej 37. Dostałem odpowiedź ,że normalnie sprzedają po 20 zł, lecz mogą poszukać jakieś gorsze i sprzedać po 10 zł. Pozdrawiam newark Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TomX Opublikowano 8 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2011 W Realu dostałem za 8 zł. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rysmis Opublikowano 8 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2011 Faktycznie w Kauflandzie drogo życzą sobie za skrzynki. Ja kupuje tylko czarne z browaru Żywiec które w Kauflandzie kosztują 12 zł. Najtaniej udało mi się znaleźć po 8 złotych w "Sklepie piwnym" na ul Zielińskiej 9. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
artom Opublikowano 8 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2011 Ja kupowałem ostatnio w Realu na Bora Komorowskiego i płaciłem 6 zł kaucji. Raz pani kasjerce nie chciało się kasowac i dała mi za darmo . Ale 6 zł to oficjalna cena skrzynek po Tyskim, Okocim, Żywiec. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andy Opublikowano 8 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2011 Z mojego doświadczenia najtańszy jest Real 6pln za tyskie bosman okocim (podobno niektóre skrzynki są droższe) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AndrzejKu Opublikowano 8 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2011 (edytowane) Ja kupowałem ostatnio w Realu na Bora Komorowskiego i płaciłem 6 zł kaucji. Raz pani kasjerce nie chciało się kasowac i dała mi za darmo . Ale 6 zł to oficjalna cena skrzynek po Tyskim, Okocim, Żywiec. Oficjalna cena to 8 pln. Przynajmniej dla małych sklepów. Edytowane 8 Lutego 2011 przez AndrzejKu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dragonfair Opublikowano 8 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2011 "AUCHAN" 8zł "CENTRUM" 8zł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hasintus Opublikowano 8 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2011 Ostatnio też zaopatrywałem się w skrzynki w hipermarketach. W realu po 6 zł, Auchan po 8 zł, Carrefour po 8,5 (ale za to najładniejsza, prawie nówka po Lwówku). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mareks Opublikowano 9 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2011 Witam, mam pytanie do kolegów piwowarów z Krakowa czy ktoś się może orientuje gdzie można w miarę tanio dostać skrzynki? Wiem że w Kauflandzie dają ale z kaucją 15zł a przydało by się coś taniej Spróbuj w punktach skupu surowców wtórnych, które skupują plastiki. Ja w takim skrzynki kupuję po 2zł za sztukę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NewArK Opublikowano 10 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2011 Byłem wczoraj w "Sklepie piwnym" na ul Zielińskiej 9 i udało mi się kupić dwie skrzynki po 8 zł. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi