havran1 Opublikowano 11 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2011 Mam pytanie do administratora, elroy czy jest możliwe zmodyfikowanie mapy w ten sposób aby wyróżnić jakoś użytkowników aktywnych. Jest na niej cała masa znaczników, oczywiści super bo to sugeruje, że i użytkowników jest dużo. Jednak jak się temu bliżej przyjrzeć to wielu z nich nie było na forum od 2-3 lat a niektórzy "odhaczyli" się tylko w momencie rejestracji i nie pojawiają się więcej. Myślę że warto aby była ona, w miarę możliwości aktualna, tak żebym mógł znaleźć np. aktywnego piwowara po sąsiedzku. Oczywiście nie czepiam się, sama mapa zrobiła na mnie super wrażenie jak ją zobaczyłem. Jeśli nie ma możliwości zmian to będę sobie radził inaczej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elroy Opublikowano 11 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2011 Tak, temat był przerabiany i mam zapisane rzeczy pilne i ważne. Niestety na razie totalnie brak czasu, ale obiecuję, że się tym zajmę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
havran1 Opublikowano 11 Lutego 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2011 Dzięki za szybką odpowiedź. Nie jest to znowu takie pilne. Tak się po prostu rozmarzyłem, że było by fajnie jakby tak było. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi