misiuzeb Posted February 22, 2011 Share Posted February 22, 2011 http://katowice.gazeta.pl/katowice/1,35019,9143775,Uwarza_bielitzera_w_browarze_na_bielskiej_starowce.html Rośnie konkurencja Bielokowi Link to comment Share on other sites More sharing options...
bielok Posted February 22, 2011 Share Posted February 22, 2011 Cześć Zasłyszałem na jesień że piwowarem ma być z wykształcenia ekonomista. Link to comment Share on other sites More sharing options...
zgoda Posted February 22, 2011 Share Posted February 22, 2011 Zasłyszałem na jesień że piwowarem ma być z wykształcenia ekonomista. To dobrze czy źle? W końcu są między nami ludzie różnych profesji, a niejeden mógłby piwowarzyć w restauracyjnym z sukcesem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bimbelt Posted February 22, 2011 Share Posted February 22, 2011 Byle nie warzył zbyt "ekonomicznie" Link to comment Share on other sites More sharing options...
bielok Posted February 22, 2011 Share Posted February 22, 2011 Cześć Zasłyszałem na jesień że piwowarem ma być z wykształcenia ekonomista. To dobrze czy źle? W końcu są między nami ludzie różnych profesji' date=' a niejeden mógłby piwowarzyć w restauracyjnym z sukcesem.[/quote'] Wychodzi na to że zawsze jestem na "nie" ............. Zgoda nie mam pojęcia czy to dobrze czy źle - podałem informacyjnie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
JakubS Posted February 22, 2011 Share Posted February 22, 2011 Na stronie glownej piwo.org widnieje artykul o Dymionym Marcowym. Czytajac mozna trafic na informacje: Michał Saks ma bogate doświadczenia amatorskie (z wieloma sukcesami zresztą) i przemienił hobby w zawód (kto nie wie ? Michał jest piwowarem w browarze restauracyjnym Brovarnia w Gdańsku) Wiec moze i w bielsku bedzie ok Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts