misiuzeb Opublikowano 22 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2011 http://katowice.gazeta.pl/katowice/1,35019,9143775,Uwarza_bielitzera_w_browarze_na_bielskiej_starowce.html Rośnie konkurencja Bielokowi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bielok Opublikowano 22 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2011 Cześć Zasłyszałem na jesień że piwowarem ma być z wykształcenia ekonomista. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zgoda Opublikowano 22 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2011 Zasłyszałem na jesień że piwowarem ma być z wykształcenia ekonomista. To dobrze czy źle? W końcu są między nami ludzie różnych profesji, a niejeden mógłby piwowarzyć w restauracyjnym z sukcesem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bimbelt Opublikowano 22 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2011 Byle nie warzył zbyt "ekonomicznie" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bielok Opublikowano 22 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2011 Cześć Zasłyszałem na jesień że piwowarem ma być z wykształcenia ekonomista. To dobrze czy źle? W końcu są między nami ludzie różnych profesji' date=' a niejeden mógłby piwowarzyć w restauracyjnym z sukcesem.[/quote'] Wychodzi na to że zawsze jestem na "nie" ............. Zgoda nie mam pojęcia czy to dobrze czy źle - podałem informacyjnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JakubS Opublikowano 22 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2011 Na stronie glownej piwo.org widnieje artykul o Dymionym Marcowym. Czytajac mozna trafic na informacje: Michał Saks ma bogate doświadczenia amatorskie (z wieloma sukcesami zresztą) i przemienił hobby w zawód (kto nie wie ? Michał jest piwowarem w browarze restauracyjnym Brovarnia w Gdańsku) Wiec moze i w bielsku bedzie ok Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi