elroy Opublikowano 22 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2008 A to chyba sobie darujemy czy nie ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anteks Opublikowano 22 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2008 A to chyba sobie darujemy czy nie ? tak jak polityka-dział do obrzucania się błotem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elroy Opublikowano 22 Lipca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2008 A to chyba sobie darujemy czy nie ? tak jak polityka-dział do obrzucania się błotem Ehhh a tak dobrze chciałem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dori Opublikowano 24 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2008 A to chyba sobie darujemy czy nie ? tak jak polityka-dział do obrzucania się błotem jeśli pod pojęciem "sport" rozumie sie tylko piłkę nożną i to tylko widzianą z pozycji kibica to i owszem. Ale jest tyle innych dyscyplin o których można pogadać... Dla mnie osobiście "sport" kojarzy się bardziej z czynnym uprawianiem niż z kibicowaniem. Więc może znajdą sie wśród forumowiczów osoby które będą chciały podyskutować np. o kolarstwie i to nie tym wyczynowym, ale po prostu wymienić się uwagami na temat sprzętu czy opisać ciekawe ścieżki rowerowe... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anteks Opublikowano 24 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2008 Więc może znajdą sie wśród forumowiczów osoby które będą chciały podyskutować np. o kolarstwie i to nie tym wyczynowym, ale po prostu wymienić się uwagami na temat sprzętu czy opisać ciekawe ścieżki rowerowe... jeśli tak to jestem ZA Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacer Opublikowano 25 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2008 wymienić się uwagami na temat sprzętu czy opisać ciekawe ścieżki rowerowe... Holandia i oczywiście Dolina Baryczy :cool2: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dori Opublikowano 25 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2008 wymienić się uwagami na temat sprzętu czy opisać ciekawe ścieżki rowerowe... Holandia i oczywiście Dolina Baryczy :cool2: bardzo dokładny opis Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacer Opublikowano 26 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2008 bardzo dokładny opis No dokładny. W Holandii wszędzie są ścieżki rowerowe. A u mnie to ze 100km ich jest. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi