scooby_brew Opublikowano 1 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2008 (edytowane) Komórka - Stephen King http://pl.wikipedia.org/wiki/Kom%C3%B3rka_%28powie%C5%9B%C4%87%29 "Komorka" jest jedna z nowszych powiesci Kinga, podobna w stylu do jego wczesnych tytulow t.j. "The Stand". Historia zaczyna sie gdy poprzez wszystkie telefony komorkowe na swiecie w tym samym czasie przeslany jest "sygnal". Ci, ktorzy odbiora telefon i przyloza go do ucha zamieniaja sie w krwiorzercze potwory; ludzie atakuja innych, wyrywaja im rece i nogi, zagryzaja sie wzajemnie na smierc. Nieliczni ci, ktorzy nie uzywaja komorek, postanawiaja dotrzec do miejsca, gdzie podobno telefony komorkowe nie dzialaja: miasteczka Kashwak w stanie Maine... PS. KASHWAK=NO-FO Edytowane 1 Sierpnia 2008 przez scooby_brew Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makaron Opublikowano 1 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2008 Poki co przebijam sie przez serie Kinga Mroczna Wieza. Przeczytalem dziesiatki jego ksiazek i wiekszosc mozna okreslica jako dobre ksiazki anmar 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gacek Opublikowano 5 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2008 WIELKIE gratulacje !!! Przeglądając to forum również zauważyłem że blok "Książka, film, muzyka" jest nietknięty. Moje morale upadło pomyślałem sobie: ech ci piwowarowie tacy jak ja prości, od kultury z daleka... a tu proszę post o książce. Ja, faktycznie czytać nie umiem a maturę pisałem z poezji, telewizji i filmów nie oglądam bo szkoda mi czasu, muzyki słucham takiej co to jej w radiu nie puszczają :-) Więc aby pozostawić swój ślad w bloku kulturalnym Gratuluje Scooby_brew'emu pierwszego wątku i Makaronowi odpowiedzi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scooby_brew Opublikowano 28 Lutego 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2012 Tutaj na youtube jest Cell w wersji audiobook: http://www.youtube.com/watch?v=qtg0akI8jLw&list=PLFA38ED0CA67E5839&feature=plcp&context=C3ad9196FDOEgsToPDskKCOl7JubdCGwv5u5wVETiB Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rosek Opublikowano 28 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2012 Czy ja wiem czy nowsza? Czytałem ją już jakiś czas temu. moim zdaniem bardzo dobra ale ja się nie znam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scooby_brew Opublikowano 28 Lutego 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2012 OP jest z roku 2008 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
olo333 Opublikowano 1 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2012 Nieliczni ci, ktorzy nie uzywaja komorek, postanawiaja dotrzec do miejsca, gdzie podobno telefony komorkowe nie dzialaja: miasteczka Kashwak w stanie Maine... Fajnie, że macie w USA tylko jedno takie miejsce Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi