pako1 Opublikowano 3 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2009 ......................CODER jak nie masz narzędzi , imadło , wiertarka, lewy gwintownik to daj zarobić na piwo ludziom w jakimś warsztacie np. samochodowym. CODER to jest jedyna rozsądna propozycja.Myślę że gdybyś miał te wszystkie narzędzia to nie napisałbyś o tym problemie na forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pan Łyżwa Opublikowano 21 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2015 Co sądzicie o tym http://www.sklep.piwowin.pl/SRUTOWANIE-k202-0--default.html śrutowniku?Czy lepiej odłożyć na brewferm'a? Jest bardzo tani, przez co trochę kusi jego zakup. Wiem, że temat tego śrutownika był już poruszany na forum, ale ciekawi, mnie czy ktoś ma jakąś opinie o nim po większej ilości użyć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Undeath Opublikowano 21 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2015 Ja bym wpisał najpierw w wyszukiwarkę, a potem się pytał Ale co kto lubi: http://www.piwo.org/topic/17825-%C5%9Brutownik-biowin/?hl=%2Bsrutownik+%2Bbiowin Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dr2 Opublikowano 21 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2015 Co sądzicie Czy każdy uważa, że jest ważniejszy i dla niego ktoś osądy zmieni? Toż już tu nie dawno doktoraty na tym śrutowniku porobili. Napisz lepiej, że Ci wyszukiwarkę zablokowali lub, że szukać nie umiesz. Yhhh Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pan Łyżwa Opublikowano 21 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2015 Co sądzicie Czy każdy uważa, że jest ważniejszy i dla niego ktoś osądy zmieni? Toż już tu nie dawno doktoraty na tym śrutowniku porobili. Napisz lepiej, że Ci wyszukiwarkę zablokowali lub, że szukać nie umiesz. Yhhh Ucieło mi wiadomość którą miałem wysłać . W poprzednich wątkach ludzie wypowiadają się po jednym użyciu. Chciałem się dowiedzieć co sądzą o nim w tym momencie, z perspektywy kilku miesięcy. Czy nie żałujecie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi