Wiktor Opublikowano 12 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2011 Z jednej jest logo Piasta a z drugiej moje wiesz, masz własne podkładki, szklanki, może pora zamówić własne kegi swoja drogą nikt z normalnych ludzi nie zapyta się czy lejemy pepsi, gdy będziemy rozlewać z corneliusów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kopyr Opublikowano 12 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2011 (edytowane) swoja drogą nikt z normalnych ludzi nie zapyta się czy lejemy pepsi, gdy będziemy rozlewać z corneliusów Kto z laików ma jakiekolwiek pojęcie, że Corneliusy są od Pepsi? Przecież logo Pepsi na nich nie ma. Edytowane 12 Maja 2011 przez kopyr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slotish Opublikowano 13 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2011 (edytowane) Z jednej jest logo Piasta a z drugiej moje Anteks to chyba chodziło o te małe beczułki Wesołego, z tego co pamiętam Edytowane 13 Maja 2011 przez slotish Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josefik Opublikowano 13 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2011 chyba od Wesołego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anteks Opublikowano 14 Maja 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2011 Z jednej jest logo Piasta a z drugiej moje Anteks to chyba chodziło o te małe beczułki Wesołego, z tego co pamiętam Bardzo możliwe , ale ja też z takich polewałem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi