dori Opublikowano 26 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2011 Czas leci 4 lata temu ogłosiłam konkurs na nazwę mojego browaru i dzięki tzi od 2007 roku warzę pod szyldem "uCieszny Browarek". Niestety do tej pory nie dorobiłam się logo browaru. Sama nic w tym względzie nie wymyślę, więc proszę o pomoc. Potrzebuję logo do wykorzystania na etykietach, podstawkach, kuflach... Propozycje proszę przesyłać na adres dori@piwo.org lub zamieszczać w tym temacie Termin zakończenia konkursu 31.05.2011 Nagroda to sześciopak różnych moich piw. Dodatkowo mogę dorzucić gadżety związane z Brackim Belgiskim Pale Ale i dozgonną wdzięczność Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieron Opublikowano 26 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2011 i dozgonną wdzięczność No to warto, szczególnie dla tej dozgonnej wdzięczności Grand Championa i Domowego Piwowara Roku 2010. Szkoda, że się na tym nie znam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dori Opublikowano 30 Maja 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2011 Szału nie ma Otrzymałam tylko dwie propozycje. Oczywiście twórcom jakoś się odwdzięczę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sojer Opublikowano 30 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2011 Szału nie ma Otrzymałam tylko dwie propozycje. Oczywiście twórcom jakoś się odwdzięczę Bo szał to mamy w polityce i piłce A odwdzięczać się nie musisz. Przynajmniej jeśli chodzi o mnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacki Opublikowano 30 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2011 Dobrze, że dwie... masz przynajmniej wybór :-) ps. ja nie umiem robić - jak się odmienia logo? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elroy Opublikowano 30 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2011 ps. ja nie umiem robić - jak się odmienia logo? Ciężka sprawa http://poradnia.pwn.pl/lista.php?id=3066 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sojer Opublikowano 30 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2011 Pewnie tak jak radio. Swego czasu było nieodmienne, a później ludzie się uparli. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi