Pampude Opublikowano 1 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2011 Witam, Panowie (i zapewne drogie Panie), jestem w takiej sytuacji, że jadę w czwartek w nocy pociągiem na południe Polski. Żartem mój przyszły teściu zarzucił, abym przywiózł jakieś piwo z Gdańska lub okolic (tutaj mieszkam). I szczerze mówiąc potrzebuję pomocy! Jakie piwo byście mi doradzili? Znajomi podpowiadają Żywe i Specjal, ale może macie jakieś inne pomysły. Nie zostawiajcie młodszego brata-piwosza w potrzebie Za wszelkie podpowiedzi, dyskusje i propozycje będę baaaaardzo wdzięczny. Pozdrawiam i czekam na pomoc, Michał z Gdańska. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wiktor Opublikowano 1 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2011 z takim pytaniem udaj się na browarbiz tam prędzej Ci pomogą. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bielok Opublikowano 1 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2011 Cześć. z takim pytaniem udaj się na browarbiz tam prędzej Ci pomogą. Już mu pomogli. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pampude Opublikowano 1 Maja 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2011 Pomogli, ale szukam jak najwięcej propozycji Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pampude Opublikowano 1 Maja 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2011 Na razie mam tylko Pszeniczne i Rycerz z Gościszewa, Potem będę z "szwagrem" robił mały rekonesans co bardziej mu pod gust podejdzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sojer Opublikowano 1 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2011 Nie zostawiajcie młodszego brata-piwosza w potrzebie Ale my tu bardziej piwowarzy niż piwosze... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pampude Opublikowano 1 Maja 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2011 Ale w hyde parku mialem nadzieje rowniez na spotkanie tych drugich Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Oskaliber Opublikowano 1 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2011 (edytowane) Ostatnio piłem naturalne, niefiltrowane z Gościszewa. Bardzo dobre i ciekawe piwo, drożdżowy posmaczek przypominał mi moje pierwsze piwo domowe. Wydaje mi się, że bliżej trójmiasta nie ma żadnego innego regionalnego browaru. EDIT: No mała pomyłka z mojej strony. Jest jeszcze oczywiście Amber Czyli wspomniane Żywe i wiele innych ciekawych piw takich jak Grand Imperial Porter, Koźlak czy Złote Lwy. Edytowane 1 Maja 2011 przez Oskaliber Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi