tieroo Opublikowano 29 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2011 może we wrześniu przy okazji konika na Politechnice. Chociaż niedługo będzie można mnie regularnie podziwiać jak warzę chwalipięta :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wiktor Opublikowano 29 Czerwca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2011 no nie wiem czy to jest takie fajne, wszystko jest na widoku, zwłaszcza fermentory za szkłem. Będę się czuł jak jakaś małpa na wybiegu. Na szczęście na zapleczu będę oddzielony od ludzi ścianą z betonu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stasiek Opublikowano 29 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2011 no nie wiem czy to jest takie fajne, wszystko jest na widoku, zwłaszcza fermentory za szkłem. Będę się czuł jak jakaś małpa na wybiegu. Pewnie gdzieś przy setnej warce przestanie Ci to przeszkadzać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sztyft Opublikowano 29 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2011 Oj zaraz podziwiać ,może tylko obserwować Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wiktor Opublikowano 29 Czerwca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2011 kolega z Łodzi warzył 101 i mu nadal przeszkadzało prędzej po setnym kuflu przestanie mi przeszkadzać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sztyft Opublikowano 29 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2011 To może warzenie w nocy lub w ostateczności zmiana pracy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi