Skocz do zawartości

Serwus


Bogodar

Rekomendowane odpowiedzi

Pozwolę sobie przywitać się, wspierając tym samym zaistniałą ostatnio modę na wychodzenie z cienia.

 

Dopiero raczkuję w świecie piwowarstwa, ale dzięki temu portalowi i warzeniom pokazowym w Omercie, odpukać, obyło się bez problemów. Za sobą mam dopiero jednego Bittera z zestawu Muntonsa na US-05, jednego Weizenbocka na ekstrakcie Weyermanna i WB-6, oraz zatarte pszniczne i Alta z zestawów BA. Kolejnym krokiem będą pewnie płynne drożdże, oczywiście górnej fermentacji. Dopóki nie zainwestuję w lodówkę, przy górnej fermentacji pozostanę.

 

Pozdrawiam wszystkich serdecznie z Wieliczki!

 

Pyrsk,

B.

Odnośnik do komentarza
Udostępnij na innych stronach

Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto

Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.

Zarejestruj nowe konto

Załóż nowe konto. To bardzo proste!

Zarejestruj się

Zaloguj się

Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.

Zaloguj się
×
×
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.