mydlo Opublikowano 16 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2011 Witam brać piwowarską. Mam 28 lat i mieszkam w Irlandii. Pracuje w przemyśle spożywczym, osobiście z piwem domowym nie mam nic wspólnego jednak jestem zainteresowany i mam ochotę spróbować. Od kilku lat jestem aktywnym członkiem forum alkohole-domowe.com które jest bardzo podobne do tego. Obydwa forum mają dużo wspólnego a przede wszystkim użytkowników obu forum łączy zamiłowanie do domowych trunków nie ważne czy to piwo czy okowita lub nalewka jesteśmy z jednej gliny Na alkohole domowe.com istnieje pod tym samym nickiem. Żeby być szczerym napiszę dlaczego zarejestrowałem się na tym forum, otóż mam kilka rzeczy które wam się mogą przydać lecz dla mnie i dla kolegów z mojego forum nie bardzo. Zaznaczę że nie prowadzę sklepu ani sprzedaży na allegro, rzeczy o których mowa to moja własność. Nie mam również zamiaru prowadzić tutaj ciągłej sprzedaży czy form reklamy, przedmiotów mam ograniczoną ilość więc jeśli ktoś się zainteresuje i kupi to koniec bo więcej ich oferować nie będę. Więc chciałbym poprosić administratora tego forum i was jego użytkowników o wyrozumiałość i pozwolenie o pokazanie czego chciałbym się pozbyć. Nie będę sobie sztucznie nabijał postów i zaśmiecał wam forum żeby zdobyć zaufanie, pisze jak jest i liczę że moja szczerość na wejściu będzie pomocna. Jeśli jednak władze tego forum uznają że nie mam tu czego szukać proszę o zlikwidowanie mojego konta. Nie będę umieszczał ani zakładał innych tematów dopóki nie wypowie się administrator i kilku użytkowników. Zależy mi żeby tutaj zostać ponieważ jestem wielkim fanem domowych trunków i piwem się dopiero zaczynam interesować. Pozdrawiam i czekam na wasze opinie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anteks Opublikowano 16 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2011 Witam na forum , z Irlandii piszesz ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mydlo Opublikowano 16 Czerwca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2011 Tak mieszkam i pracuje w Irlandii. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makaron Opublikowano 16 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2011 Witam na forum. Co do szczegółów dotyczących reklamy/sprzedaży skontaktuj się z Elroyem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elroy Opublikowano 16 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2011 Cześć Jeżeli przedmioty mogą się przydać w piwowarstwie i nie trudnisz się zawodowo ich sprzedażą, to wrzuć co masz ciekawego do tego działu: http://www.piwo.org/forum/f18-Kupie-sprzedam-odstapie.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anteks Opublikowano 16 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2011 Tak mieszkam i pracuje w Irlandii. Mieszka i pracuje w Irlandii a pisze po polsku :rolleyes: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mydlo Opublikowano 16 Czerwca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2011 Jeszcze raz by było jasne, nie prowadzę działalności. Nie sprzedaje tych przedmiotów zarobkowo. Przedmioty mogą się przydać lecz nie muszą są to głównie rzeczy których kiedyś kupiłem za dużo. Chciałbym tu podziękować adminowi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
olo333 Opublikowano 16 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2011 Witam Zachęcam do warzenia własnego piwa. Warto! Mieszka i pracuje w Irlandii a pisze po polsku :rolleyes: Hmmm, niebywałe... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anteks Opublikowano 16 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2011 Mieszka i pracuje w Irlandii a pisze po polsku :rolleyes: Hmmm' date=' niebywałe...[/quote'] Uściślę - używa polskich znaków Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mydlo Opublikowano 16 Czerwca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2011 Używanie Polskich znaków to kwestia kultury przynajmniej ja tak uważam. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makaron Opublikowano 16 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2011 Mieszka i pracuje w Irlandii a pisze po polsku :rolleyes: Hmmm' date=' niebywałe...[/quote'] Uściślę - używa polskich znaków Co prawda, nie z każdego miejsca mogę używać polskich liter, ale na domowych komputerach mogę Wiesz, takie rzeczy można ustawić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anteks Opublikowano 16 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2011 ]Co prawda, nie z każdego miejsca mogę używać polskich liter, ale na domowych komputerach mogę Wiesz, takie rzeczy można ustawić Naprawdę ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieron Opublikowano 16 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2011 ]Co prawda' date=' nie z każdego miejsca mogę używać polskich liter, ale na domowych komputerach mogę Wiesz, takie rzeczy można ustawić [/quote'] Naprawdę ?? Andrzej, będziesz w Żywcu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anteks Opublikowano 16 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2011 (edytowane) ]Co prawda' date=' nie z każdego miejsca mogę używać polskich liter, ale na domowych komputerach mogę Wiesz, takie rzeczy można ustawić [/quote'] Naprawdę ?? Andrzej, będziesz w Żywcu? Niestety nie .Sobota w pracy ale będę z Wami duchem Wybieram sie od kilku lat , ale za prawdę powiadam wam nadejdzie taki dzień że przybędę ( może po GCh ? ) Edytowane 16 Czerwca 2011 przez anteks Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieron Opublikowano 16 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2011 Naprawdę ?? Andrzej' date=' będziesz w Żywcu?[/quote'] Niestety nie .Sobota w pracy ale będę z Wami duchem Wybieram sie od kilku lat , ale za prawdę powiadam wam nadejdzie taki dzień że przybędę ( może po GCh ? ) Czyli jeden konkurent odpadł, mam nadzieję, że jeśli padnie na Ciebie to Twoją prośbę uwzględnią Liczyłem jednak na spotkanie z Tobą, ale co zrobić, trza się wybrać na giełdę do Ciebie. Może więc na drugi rok. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anteks Opublikowano 16 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2011 (edytowane) Czyli jeden konkurent odpadł, mam nadzieję, że jeśli padnie na Ciebie to Twoją prośbę uwzględnią Liczyłem jednak na spotkanie z Tobą, ale co zrobić, trza się wybrać na giełdę do Ciebie. Może więc na drugi rok. Giełda to nie moja działka , ja robię przy konkursie . A spotkanie może w połowie drogi , we Wrocku lub z Zielonej Górze ?. Tylko że ja zawsze jestem kierowcą . W wakacje tradycyjnie będę na opolszczyźnie Edytowane 16 Czerwca 2011 przez anteks Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi