Deszcz Opublikowano 29 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2011 Hej wszystkim, jestem nowym użytkownikiem tego forum. Postanowiłem założyć sobie tutaj profil z tego powodu, że po ostatnim pobycie na Ukrainie dostałem w prezencie Beer Machine 2000 Moje pytanie jest takie, czy ktoś miał styczność z tym ustrojstwem? Co o tym myślicie? Postanowiłem, że zrobię parę piwek w tym urządzeniu a potem (jeśli mnie wkręci) przesiądę się na coś bardziej poważniejszego (jak na razie wiedzy brak, trzeba zapoznać się z jakąś literaturą) Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jejski Opublikowano 29 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2011 Witam. Maszyna Piwosza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo Opublikowano 29 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2011 Cały wątek opinii http://www.piwo.org/forum/t3632-Maszyna-Piwosza.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Deszcz Opublikowano 29 Czerwca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2011 (edytowane) Ahahahaha no to wszystko jasne, szkoda. Może uda się ją jakoś sprzedać Oczywiście zrobię to piwko, zobaczymy co z tego wyniknie. Edytowane 29 Czerwca 2011 przez Deszcz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi