przemo76 Opublikowano 5 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2011 Witam, to niesamowite, uwarzyłem Portera z zestawu, mierzę Blg - 3, myślę sobie zlewam na cichą. I tak tez się stało. Po teście organoleptycznym stwierdzam, że piwko całkiem smaczne. Po kolejnych czterech dniach Blg - 3, myślę sobie zabutelkować trzeba by. No, ale tak się nie stało - piwko jest tak dobre, że idzie prosto z wiadra do kufelków. A już myślałem , że będzie trzeba czekać, a tu taka miła niespodzianka. Pozdrawaim. ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anteks Opublikowano 5 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2011 Tez Ciebie witam :rolleyes: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jejski Opublikowano 5 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2011 Witam . Wyglądasz jak mój kolega Darek Niebudek (identycznie), po prostu jestem w szoku! Jak zacierałeś i w jakiej temp. fermentacja, oraz jak długo? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
19Mateusz87 Opublikowano 5 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2011 Witaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieron Opublikowano 5 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2011 Hee, piwo to same niespodzianki. Jak uwarzyłeś to wypij i warz kolejne. Piwo jest dobre, szczególnie kiedy włożyłeś trochę siebie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemyss Opublikowano 5 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2011 Witaj na forum, porter wprost z fermentatora :o Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zgoda Opublikowano 5 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2011 Kolega to chyba działy pomylił? Znaczy, pewnie dobry ten porter wyszedł. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zstars Opublikowano 6 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2011 Witam również Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziedzicpruski Opublikowano 6 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2011 Witaj na forum, porter wprost z fermentatora :o ponoć zacier na bimber też można spożyć ze smakiem przed destylowaniem . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto
Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.
Zarejestruj nowe konto
Załóż nowe konto. To bardzo proste!
Zarejestruj sięZaloguj się
Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.
Zaloguj się