przemo76 Opublikowano 5 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2011 Witam, to niesamowite, uwarzyłem Portera z zestawu, mierzę Blg - 3, myślę sobie zlewam na cichą. I tak tez się stało. Po teście organoleptycznym stwierdzam, że piwko całkiem smaczne. Po kolejnych czterech dniach Blg - 3, myślę sobie zabutelkować trzeba by. No, ale tak się nie stało - piwko jest tak dobre, że idzie prosto z wiadra do kufelków. A już myślałem , że będzie trzeba czekać, a tu taka miła niespodzianka. Pozdrawaim. ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anteks Opublikowano 5 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2011 Tez Ciebie witam :rolleyes: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jejski Opublikowano 5 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2011 Witam . Wyglądasz jak mój kolega Darek Niebudek (identycznie), po prostu jestem w szoku! Jak zacierałeś i w jakiej temp. fermentacja, oraz jak długo? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
19Mateusz87 Opublikowano 5 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2011 Witaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieron Opublikowano 5 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2011 Hee, piwo to same niespodzianki. Jak uwarzyłeś to wypij i warz kolejne. Piwo jest dobre, szczególnie kiedy włożyłeś trochę siebie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemyss Opublikowano 5 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2011 Witaj na forum, porter wprost z fermentatora :o Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zgoda Opublikowano 5 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2011 Kolega to chyba działy pomylił? Znaczy, pewnie dobry ten porter wyszedł. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zstars Opublikowano 6 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2011 Witam również Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziedzicpruski Opublikowano 6 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2011 Witaj na forum, porter wprost z fermentatora :o ponoć zacier na bimber też można spożyć ze smakiem przed destylowaniem . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi