pepo Opublikowano 9 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2011 Historia lubi się powtarzać ale w tym wypadku to niemożliwe.... a szkoda wpadła mi przez przypadek fotka.... piękny to musiał być festiwal Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Porter Opublikowano 9 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2011 Dziś podobna fotka mogłaby reklamować encyklopedię "Giganci Rocka". To se ne vrati Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jejski Opublikowano 9 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2011 Szkoda że urodziłem się dwa lata później, anie 17 wcześniej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stasiek Opublikowano 9 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2011 (edytowane) A ja to jestem właśnie ten rocznik. Zawsze jak słyszę "Summer of 69" Bryana'a Adamsa, to sobie myślę: tak... to wtedy się właśnie urodziłem. Edytowane 9 Lipca 2011 przez Stasiek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anteks Opublikowano 9 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2011 A ja to jestem właśnie ten rocznik. Zawsze jak słyszę "Summer of 96" Bryana'a Adamsa, to sobie myślę: tak... to wtedy się właśnie urodziłem. Bo to jest najlepszy rocznik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zwiazkowiec Opublikowano 9 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2011 Wow, Santana, Procol Harum, Deep Purple małymy literkami.... Z drugie strony dużymi są giganci muzyki. Fajnie, że ktoś jesze to słucha i pamięta. Pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrblaha Opublikowano 9 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2011 (edytowane) Szkoda tylko, że ten plakat jest nieprawdziwy... To jedna z prac nadesłana we konkursie na plakat retrospektywny. Więcej: http://coachella.com/forum/showthread.php?t=34965 inne zwycięskie plakaty: http://www.coachella.com/forum/showthread.php?t=36269 ...ale i tak za bilet na tak obsadzony festiwal zapłaciłbym każde pieniądze Edytowane 9 Lipca 2011 przez mrblaha Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacer Opublikowano 9 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2011 A mnie się przypomina co napisała o tym festiwalu Ayn Rand , może jutro wyszukam książkę na półce i przeklepie co ciekawsze fragmenty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pepek84 Opublikowano 9 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2011 Czy prawdziwy czy nie ... Wow, Santana, Procol Harum, Deep Purple małymy literkami.... Z drugie strony dużymi są giganci muzyki. Fajnie, że ktoś jesze to słucha i pamięta. Pozdr Dokładnie , małymi literami kapele na które gdyby zaistniała możliwość wydałbym sporo SPORO aby pójść na koncert. Jakoś naprawdę muszę się natrudzić żeby znaleźć we współczesnej muzyce coś co tak inspiruje i w jakiś sposób buduje jak dźwięki sprzed naprawdę PARU dekad. A jak słysze w co poniektórych radiach.. że kawałek z początku lat 90tych , że starość i era prawie prehistoryczna ( ja wiem ,że to w przenośni .. oby ) , to ... eh... Dlatego właśnie popijając kolońskie słucham sobie "Dazed and Confused" Led Zeppelin. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slotish Opublikowano 9 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2011 A ja to jestem właśnie ten rocznik. Zawsze jak słyszę "Summer of 96" Bryana'a Adamsa, to sobie myślę: tak... to wtedy się właśnie urodziłem. Chyba raczej "Summer of 69" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stasiek Opublikowano 9 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2011 A ja to jestem właśnie ten rocznik. Zawsze jak słyszę "Summer of 96" Bryana'a Adamsa' date=' to sobie myślę: tak... to wtedy się właśnie urodziłem. [/quote'] Chyba raczej "Summer of 69" Ja p... oczywiście. Ale cóż... w ramach usprawiedliwienia napiszę, że u mnie leci właśnie leci "big in japan". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pepo Opublikowano 10 Lipca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2011 było? nie było? etam... na youtubie wszyscy sie spotykają.... w sumie zależny to w dużej mierze od klikającego... to co usłyszymy ale takie są uroki oddania myszki... tymczasem popstrykałem w mniej znane mi nazwy zespołów jak narazie jestem w pierwszym akapicie... (tych bardziej znanych odpuszczam... ewentualnie słucham w czasie wyszukiwania kolejnych nut..) i... Grand Funk Railroad.... pierwszy kawałek.... nie znam... (ale fajnie sie zapowiada)... no i kolejny bach... rozwaliło mnie: lece dalej...... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi