Wisz Opublikowano 12 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2011 Co prawda już zdążyłem naskrobać kilka postów, ale tutaj witam się oficjalnie: CZEŚĆ I ja złapałem bakcyla (a raczej drożdża)... Pierwsza warka z WESa w butelka, druga - już zacierana - niedługo skończy burzliwą. Przy okazji - jeśli jest ktoś z Jarocina lub okolic, to bardzo chętnie spotkam się w celu wymiany doświadczeń. Pozdrawiam Witek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josefik Opublikowano 12 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2011 Cześć Witek Jak to mówią świat jest mały , miłego pobytu na forum, myślę że Twoje doświadczenie zawodowe tu przyda. Co do piwowarów to Wielkopolska silna tylko trochę rozproszona ale w promieniu 50km trochę piwowarów znajdziesz. Dodatkowo zawsze w roku wypada kilka regionalnych imprez integracyjnych Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wisz Opublikowano 12 Lipca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2011 O, witam:) Bardzo chętnie zjawię się na takim spotkaniu integracyjnym. W miarę możliwości służę też wiedzą zawodową Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elroy Opublikowano 12 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2011 I ja również witam serdecznie ! ps: a co to za doświadczenia zawodowe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josefik Opublikowano 12 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2011 Wisz może coś o aptece powiedzieć nie koniecznie w piwach Farmaceuta jest. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacer Opublikowano 12 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2011 Witamy Jarocin. Festiwal chyba będzie niedługo, co? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danol148 Opublikowano 12 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2011 Gostyń wita Jarocin jak się posuwa budowa glana na festiwal Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wisz Opublikowano 12 Lipca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2011 Gostyń wita Jarocin jak się posuwa budowa glana na festiwal Powitać Gostyń! Przygotowania idą chyba pełną parą, w końcu to już w piątek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zstars Opublikowano 13 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2011 Witam i pozdrawiam z Gdańska, samych udanych waek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bubuś Opublikowano 13 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2011 Witam z gór. Powodzenia w warzeniu:beer: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wisz Opublikowano 13 Lipca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2011 Dzięki chłopaki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi