MINIAK Opublikowano 29 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2011 Mogłem się spodziewać, że w Konicku będą tłumy Oby starczyło miejsca. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josefik Opublikowano 29 Sierpnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2011 Przecież wszyscy od razu tam nie pojadą pociąg kursuje chyba co godzinę jeśli nie 30min. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemo70 Opublikowano 29 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2011 Ja stawiam na Konicka jak dla mnie najlepiej w sobotę w godz. okołopołudniowych - tak jak w zeszłym roku, możemy przeprowadzić "orłów lądowanie" :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gabi Opublikowano 29 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2011 (edytowane) Ja stawiam na Konicka jak dla mnie najlepiej w sobotę w godz. okołopołudniowych - tak jak w zeszłym roku, możemy przeprowadzić "orłów lądowanie" :) I tak chyba zrobimy :). Dori (dzięki wielkie ) spróbuje zarezerwować salkę i wejściówkę do browaru . Edytowane 29 Sierpnia 2011 przez Gabi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Porter Opublikowano 29 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2011 Chętnie się z Wami wybiorę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AgaL Opublikowano 29 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2011 Ja też się wybieram . Do kultowego Konicka też się chętnie wybiorę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maaciej6 Opublikowano 29 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2011 Widzę, że program imprezy jak zwykle ładnie się zapowiada Przy okazji podam info, iż grupa wielkopolska posiada wolny pokój 2os. w motelu przy Rynku. Jak by ktoś jeszcze szukał noclegu może dać znać. Do zobaczenia, wkrótce Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tieroo Opublikowano 29 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2011 Ja stawiam na Konicka jak dla mnie najlepiej w sobotę w godz. okołopołudniowych - tak jak w zeszłym roku' date=' możemy przeprowadzić "orłów lądowanie" :)[/quote']I tak chyba zrobimy :). Dori (dzięki wielkie ) spróbuje zarezerwować salkę i wejściówkę do browaru . Dla mnie 2 miejsca proszę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LJajecznica Opublikowano 29 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2011 Ja chętnie pojadę do Konicka - da się załatwić oglądanie maszynerii? Zdecydowanie warto zobaczyć jego maszynerię. Tylko mogą Cię nerwy chwycić, po powrocie do kraju, jak zaczniesz analizować nasze przepisy, odnośnie warzenia w browarach, takich jak tamten. Ja przez chwilę chciałem się przeprowadzić do Czech. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coder Opublikowano 29 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2011 Ja chętnie pojadę do Konicka - da się załatwić oglądanie maszynerii? Zdecydowanie warto zobaczyć jego maszynerię. Tylko mogą Cię nerwy chwycić' date=' po powrocie do kraju, jak zaczniesz analizować nasze przepisy, odnośnie warzenia w browarach, takich jak tamten. Ja przez chwilę chciałem się przeprowadzić do Czech.[/quote'] Nie jest tak źle, myślę , że u nas da się i gorszy złom przepchnąć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LJajecznica Opublikowano 29 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2011 Złom to za dużo powiedziane. Może nie jest piękne, ale robi piwo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kopyr Opublikowano 29 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2011 Ja stawiam na Konicka jak dla mnie najlepiej w sobotę w godz. okołopołudniowych - tak jak w zeszłym roku' date=' możemy przeprowadzić "orłów lądowanie" :)[/quote']I tak chyba zrobimy :). Dori (dzięki wielkie ) spróbuje zarezerwować salkę i wejściówkę do browaru . Dla mnie 2 miejsca proszę. No chwilunia, a kolega nie sędziuje??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacer Opublikowano 29 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2011 Jak koło południa w sobotę i kuzyny jadą to ja też Właśnie, ktoś musi zostać i sędziować. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szop007 Opublikowano 29 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2011 Też bym chętnie pojechał, ale obowiązki przede wszystkim Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kopyr Opublikowano 29 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2011 Jak koło południa w sobotę i kuzyny jadą to ja też Właśnie, ktoś musi zostać i sędziować. Spoko, już do tieroo pisałem, że jak chce to może nie sędziować, no ale coder i LJajecznica to już muszą na bank zostać na miejscu. W pięciu damy spokojnie radę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacer Opublikowano 29 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2011 Wstaną rano o 7.00 załatwią obowiązki i mogą jechać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kopyr Opublikowano 29 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2011 Wstaną rano o 7.00 załatwią obowiązki i mogą jechać. Nie, nie, nie. Ja już dawno pisałem, że sędziowanie to jeno krew, pot i łzy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coder Opublikowano 29 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2011 E, to ustalcie wizytę na taką godzinę, żeby sędziowie też dali radę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignac99 Opublikowano 29 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2011 Proponuję przenieść konkurs do Konicka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MINIAK Opublikowano 29 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2011 Przecież wszyscy od razu tam nie pojadą Zanosi się na coś innego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bielok Opublikowano 29 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2011 Elo Dla mnie 2 miejsca proszę. No chwilunia, a kolega nie sędziuje??? Cytat z postu: http://www.piwo.org/forum/p112208-04-08-2011-08-14-23.html#p112208 Nagrody są bardzo atrakcyjne, jury jest świetne, .... No nie wątpię że świetne, ale widzę ze sklad jury nie był Ci do końca znany Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kopyr Opublikowano 29 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2011 (edytowane) Elo Dla mnie 2 miejsca proszę. No chwilunia, a kolega nie sędziuje??? Cytat z postu: http://www.piwo.org/forum/p112208-04-08-2011-08-14-23.html#p112208 Nagrody są bardzo atrakcyjne, jury jest świetne, .... No nie wątpię że świetne, ale widzę ze sklad jury nie był Ci do końca znany No Tieroo troszkę się po prostu zagalopował, ale już się określił, że wybiera krew pot i łzy. Edytowane 29 Sierpnia 2011 przez kopyr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josefik Opublikowano 29 Sierpnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2011 Przecież wszyscy od razu tam nie pojadą Zanosi się na coś innego Na ten przykład ja tam dolecę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tieroo Opublikowano 29 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2011 Elo Dla mnie 2 miejsca proszę. No chwilunia' date=' a kolega nie sędziuje???[/quote']Cytat z postu: http://www.piwo.org/forum/p112208-04-08-2011-08-14-23.html#p112208 Nagrody są bardzo atrakcyjne, jury jest świetne, .... No nie wątpię że świetne, ale widzę ze sklad jury nie był Ci do końca znany No Tieroo troszkę się po prostu zagalopował, ale już się określił, że wybiera krew pot i łzy. Moment bo duzo zamieszania wokół mnie zrobiłeś. Po primo chyba cały dzień sędziować nie będziemy. O ile dobrze zrozumiałem chodzi o wyjazd sobotni. Po drugie primo, jak już skonczymy prace, pewnie da sie pojechać i zastac pozostałych na biesiadzie. W końcu nie bedziemy sedziować 10 kategorii, tylko jedną. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maaciej6 Opublikowano 29 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2011 Może do Konicka pojedziemy w piątek wieczorem ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi