josefik Opublikowano 30 Sierpnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2011 Maciej chciał powiedzieć że "obleciał" wszystko po Polskiej stronie w zeszłym roku i teraz robi desant na czeską. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wiktor Opublikowano 30 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2011 Salka zarezerwowana na około 20 osób. Rozmawiałam z Piwowarem, postara się być, ale do końca nie jest pewien i coś mi ściemniał po czesku, z czego już niewiele zrozumiałam Pomolestuję go telefonicznie jeszcze przed weekendem ja tam mu się nie dziwię że mu się w weekand nie chce przychodzić do pracy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacer Opublikowano 30 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2011 Maciej chciał powiedzieć że "obleciał" wszystko po Polskiej stronie w zeszłym roku i teraz robi desant na czeską. aaa, no to kawałek za mostem po prawej stronie jest knajpa, leją długo i nie wyganiają jak po polskiej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josefik Opublikowano 30 Sierpnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2011 (edytowane) Salka zarezerwowana na około 20 osób. Rozmawiałam z Piwowarem' date=' postara się być, ale do końca nie jest pewien i coś mi ściemniał po czesku, z czego już niewiele zrozumiałam Pomolestuję go telefonicznie jeszcze przed weekendem [/quote']ja tam mu się nie dziwię że mu się w weekand nie chce przychodzić do pracy. Wiktor strasznie spolaryzowane ostatnio są twe wypowiedzi, praca wychodzi bokiem ? Edytowane 30 Sierpnia 2011 przez josefik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemo70 Opublikowano 30 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2011 Jak będziemy mieć moce przerobowe, a będziemyyyyyy , to może jakiś Tour de Bar ? ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacer Opublikowano 30 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2011 Wiktor strasznie spolaryzowane ostatnio są twe wypowiedzi, praca wychodzi bokiem ? Pierwsza praca to wychodzi bokiem. Niełatwe jest życie piwowara Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemo70 Opublikowano 30 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2011 (edytowane) Salka zarezerwowana na około 20 osób. Rozmawiałam z Piwowarem' date=' postara się być' date=' ale do końca nie jest pewien i coś mi ściemniał po czesku, z czego już niewiele zrozumiałam Pomolestuję go telefonicznie jeszcze przed weekendem [/quote'']ja tam mu się nie dziwię że mu się w weekand nie chce przychodzić do pracy. Wiktor strasznie spolaryzowane ostatnio są twe wypowiedzi, praca wychodzi bokiem ? Się chciało, się ma Edytowane 30 Sierpnia 2011 przez przemo70 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maaciej6 Opublikowano 30 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2011 Chłopy wydziwiacie z tymi Czechami w Cieszynie,jak was zapraszam do Czechów Sudeckich to nigdy nie macie czasu,a pod koniec września szykuje się spotkanie w Sudetach. W końcu trzeba będzie pomyśleć o Sudetach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wiktor Opublikowano 30 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2011 Pierwsza praca to wychodzi bokiem. Niełatwe jest życie piwowara to nie jest pierwsza praca, ale teksty które słyszę tutaj wołają o pomstę do nieba i co ciekawe wszyscy żyją w przekonaniu że mam najlepszą pracę na świecie, nic tylko przychodzę do pracy, "bawię się" i że nic tylko piję, a jeszcze świetnie zarabiam, ale co ciekawe nikt nie chce się ze mną zamienić... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josefik Opublikowano 30 Sierpnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2011 Spokojnie Wiktor, nie zrozumieliśmy się. Dużo Twoich postów nosi "piętno" twojej nowej pracy. Nawet warki liczysz wspólnie Po prostu zmiany, zmiany, zmiany ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wiktor Opublikowano 30 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2011 Spokojnie Wiktor, nie zrozumieliśmy się. Dużo Twoich postów nosi "piętno" twojej nowej pracy. Nawet warki liczysz wspólnie Po prostu zmiany, zmiany, zmiany ... spokojnie, niedługo wszystko będzie po staremu, z tym że będę bardziej doświadczony. A z chęcią bym odwiedził browar u Konicka, ale pewnie w czwartek i piątek wyrobię prawie 30 godzin i nie będę w nastroju na wojaże... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bielok Opublikowano 31 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2011 Cześć Widzę że sie szykuje fajny wypad na Czechy, w zeszłym roku nie mogłem bo jechałem na 13 do pracy w tym roku wesele siostrzenicy. Żałuje Wiktor głowa do góry, nawet jak nie będziesz w nastroju jedź z chłopakami rozwesela Cię, większych wesołków niż ekipa z wielkopolski nie znam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szwed Opublikowano 31 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2011 Cześć Widzę że sie szykuje fajny wypad na Czechy, w zeszłym roku nie mogłem bo jechałem na 13 do pracy w tym roku wesele siostrzenicy. Żałuje Wiktor głowa do góry, nawet jak nie będziesz w nastroju jedź z chłopakami rozwesela Cię, większych wesołków niż ekipa z wielkopolski nie znam Potwierdzam. My "smutasy, zakamuflowana opcja" z G Śląska bardzo lubimy się napić piwa z Wielkopolskimi Wesołkami. Do Koniczka sie wybieramy. Wiktor zrelaksujesz się, czy Twój pomocnik (którego poznaliśmy w Wiśle) też będzie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anteks Opublikowano 31 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2011 Cześć większych wesołków niż ekipa z wielkopolski nie znam Dlatego mnie nie zabierają , bom smutas ( chyba że jako kierowcę ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
misiuzeb Opublikowano 31 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2011 Coś czuję, ze trzeba będzie zająć cały lokal u Koniczka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziadek Opublikowano 31 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2011 Wszyscy do Konićka-zmieńmy nazwę imprezy z Bracka Jesień na Konićkowy Podzim. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dori Opublikowano 31 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2011 Zarezerwowałam salę na 20 osób, ale coś widzę, że chyba będzie więcej. Policzcie się z grubsza, proszę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziadek Opublikowano 31 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2011 Dziadek-2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AgaL Opublikowano 31 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2011 Dziadek-2 AgaL - 1. Razem = 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacer Opublikowano 31 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2011 (edytowane) 1. AgaL 2. Dziadek 3. jacer Edytowane 31 Sierpnia 2011 przez jacer Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dori Opublikowano 31 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2011 1. Dori2. AgaL 3. Dziadek 4. jacer mnie nie będzie, ani na Brackiej ani u Konicka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacer Opublikowano 31 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2011 No to gumkujemy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignac99 Opublikowano 31 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2011 1. AgaL2. Dziadek 3. jacer 4. Ignac+Angela Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gabi Opublikowano 31 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2011 (edytowane) Do Konicka udamy się pociągiem z Czeskiego Cieszyna - odjazd 12.41. Po drodze trzeba kupić jeszcze korony. Bilet najlepiej kupić grupowy-powrotny (zniżka 50%). Jedziemy do Dobratic pod Prasivou, skąd pieszo do lokalu jest 10 min. tempem spacerowym. W związku z powyższym proponuję zbiórkę o godz. 12.00, gdzieś na terenie browaru. Jeśli ktoś nie zdąży może pojechać kolejnym pociągiem 41 minut po każdej pełnej godzinie. Samochodem można dojechać starą drogą (nr 648) do Frydka Mistka. W miejscowości Vojkovice skręcamy w lewo i po ok. 500 m, po lewej stronie osiągamy cel podróży. To pisałem ja Wasz przewodnik Pedro (prywatnie mąż Gabi ) Do zobaczenia w Cieszynie. PS. Pisałem to już wczoraj, ale gdzieś posta wcięło Edytowane 31 Sierpnia 2011 przez Gabi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szwed Opublikowano 31 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2011 5. Apolloks +1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi