Spotter Opublikowano 1 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2011 Gratulacje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wena Opublikowano 1 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2011 Gratulacje. Rośnie nam nowy piwowar. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jejski Opublikowano 1 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2011 Gratulacje!!! Byłeś przy narodzinach? Ja po akcji jednej i drugiej byłem mega energetyczny przez przynajmniej dwa miesiące. Coś pięknego!!! Zdrówka w rodzinie życzę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anteks Opublikowano 1 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2011 Gratulacje , nowe pokolenie piwowarów rośnie :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzechu_k Opublikowano 2 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2011 Gratulacje dla taty i pozdrowienia dla małego oraz mamusi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
daniooo Opublikowano 2 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2011 przeglądając z rana forum, moja dziewczyna leżąca obok i krzywiąca się z deka, że znowu te piwa i piwa, a nie ona..... ..wykrzyczała z całym impetem zaraz koło mojego ucha "JAAAAAKIIIIIIIIIIII SŁOOOOODKIIIIIIIIIIIIIIIIIIII" ..na widok dziecka:) ogłuszony z deka wysyłam więc od nas gratulacje najserdeczniejsze i pozdrowienia! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bubuś Opublikowano 2 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2011 Serdeczne gratulacje:okey: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coelian Opublikowano 2 Sierpnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2011 (edytowane) Byłeś przy narodzinach? Częściowo... bo potem okazało się, że jednak "cesarskie"... i czekałem. Teraz po ciężkim dniu... mały śpi a ja... relax z... St.Peter's Cream Stout Dziękuję wszystkim za gratulacje i ciepłe słowa Edytowane 21 Stycznia 2012 przez coelian Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi