elroy Opublikowano 22 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2011 Mały konkursik (nie trzeba wysyłać piw, a nawet wręcz przeciwnie ) - zapraszam do aktywnego udziału ! http://www.piwo.org/2011/08/koniec-sierpnia-czas-na-konkurs/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elroy Opublikowano 23 Sierpnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2011 Jako, że pojawiło się pytanie, czy można podesłać na konkurs pomysły podrzucane tutaj http://www.piwo.org/forum/t1542-koszulki-piwo-org.html Oczywiście tak, pod warunkiem, że się jest jego autorem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elroy Opublikowano 29 Sierpnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2011 Konkurs zakończony ! Dziś późnym wieczorem jury z 17 pomysłów i projektów wybierze 3 najfajniejsze ! Dziękuję za udział Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pedro22 Opublikowano 30 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2011 A czy jury ogłosi publicznie wyniki - przynajmniej zwycięzców, bez ich prac ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sojer Opublikowano 30 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2011 Daj się Elroyowi wyspać, myślisz, że to tak łatwo obradować? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pedro22 Opublikowano 30 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2011 Daj się Elroyowi wyspać, myślisz, że to tak łatwo obradować? Wiem że obrady bywają owocne, ale wyszedłem z założenia że nie ma ustawionego powiadamiania SMS o odpowiedzi na posta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elroy Opublikowano 30 Sierpnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2011 Niestety czasowo się nie wyrobiłem. Wyniki będą dzisiaj w okolicach popołudnia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elroy Opublikowano 30 Sierpnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2011 Wyniki konkursu koszulkowego Miejsce 1 - Sebastian Morawski za projekt Miejsce 2 Piotr Kulpa Hasło "Uwarzaj" i "Bez akcyzy tylko w domu" oraz masa pomysłów na nowe akcje. Miejsce 3, p.Kazimierz (nazwiska jeszcze nie znam) Hasło "Myśl globalnie, pij lokalnie? Miejsce 4 Marta Kostecka Za zabawne hasło "Nie zawiera cholesterolu" Miejsce 5 Piotr Stawiarski Dwa projekty graficzne piwowarsko-piwoorgowe Miejsce 6 Monika Pedrycz Pojekt graficzny z hasłem Jestem dobrze nachmielony Miejsce 7 - Viciu (brak pełnych danych) Dum bibo pywo stat mihi kolano krzywo - Najstarszy zachowany do dzisiaj tekst w języku polskim ze słowem piwo. Z 1448 roku.I znaczy to samo, co dzisiejsze "Kto pije piwo, ten chodzi krzywo". Wszystkich wymienionych finalistów proszę o wysłanie na adres konkurs@piwo.org danych do wysyłki nagród. Dziękuje i gratuluję ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ronin Opublikowano 1 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2011 Podoba mi się . Gratulacje dla autora . Mam nadzieję że koszulki będą dostępne w sprzedaży..w każdym bądź razie jedną zamawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
waroms Opublikowano 4 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2011 (edytowane) Podoba mi się . Gratulacje dla autora . Dziękuję. Minęły 2 miesiące od ogłoszenia wyników i może przegapiłem, więc pytam Czy koszulki z tym zwycięzkim nadrukiem (bądź innym piwowarskim) będą dostępne w sprzedaży? Edytowane 4 Listopada 2011 przez waroms Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi