19Mateusz87 Opublikowano 25 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2011 Najlepsze życzenia dla dzisiejszych solenizantów, szczególnie dla Jacka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacer Opublikowano 25 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2011 Jacku, wszystkiego najlepszego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ro_y Opublikowano 25 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2011 jkocurek, 100 lat. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JacekKocurek Opublikowano 25 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2011 Dzięki wszystkim za tak miłe życzenia i pamięć (nic, że wspomagana forumowym kalendarzem). Jestem tak wzruszony, że zaraz otworze jakieś piwo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacer Opublikowano 25 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2011 łeee, myślałem, ze Ty już tam dawno imprezujesz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JacekKocurek Opublikowano 25 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2011 No jakoś w tym roku nici z imprezy. Co tu świętować w końcu to tylko połowa drogi między 40-latkiem a Abrahamem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szwed Opublikowano 25 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2011 100 Lat Jacek Twoje zdrowie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wiktor Opublikowano 25 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2011 Jacek, wszystkiego najlepszego ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rubezahl Opublikowano 25 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2011 Te urodziny były zweryfikowane z dokumentem tożsamości , także dane autentyczne! (Się działo... ). Jacek, wszystkiego najlepszego, Twoje zdrowie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JacekKocurek Opublikowano 25 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2011 Te urodziny były zweryfikowane z dokumentem tożsamości , także dane autentyczne! (Się działo... ). Jacek, wszystkiego najlepszego, Twoje zdrowie Dzięki Dawne dzieje ta weryfikacja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rubezahl Opublikowano 25 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2011 Dzięki Dawne dzieje ta weryfikacja Sympatycznie to wspominam! Mam nadzieję, że Ty również. Tak przy okazji - to była moja pierwsza 'weryfikacja' wirtualnych nicków z realnymi osobami (bardzo pozytywna zresztą! ). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LJajecznica Opublikowano 25 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2011 100 lat Jacku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josefik Opublikowano 25 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2011 JACEK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josefik Opublikowano 25 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2011 JACEK najlepszego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rex5555 Opublikowano 25 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2011 Serdeczne życzenia urodzinowe dla Jacka oraz ciafu1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dori Opublikowano 25 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2011 jkocurek i ciafu1 wszystkiego najlepszego Wasze zdrowie :beer: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemyss Opublikowano 25 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2011 Wszystkiego co najlepsze dla Jacka oraz Caifu1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ciafu1 Opublikowano 26 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2011 Dziękuję bardzo za życzenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JacekKocurek Opublikowano 26 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2011 Raz jeszcze dzięki wszystkim. No i w końcu dowiedziałem, że jeszcze jeden urodził się tego samego dnia Najlepszego ciafu1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hasintus Opublikowano 26 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2011 Jacek, nieco spóźnione Najserdeczniejsze Życzenia ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ciafu1 Opublikowano 26 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2011 Raz jeszcze dzięki wszystkim. No i w końcu dowiedziałem, że jeszcze jeden urodził się tego samego dnia Najlepszego ciafu1 Dzięki! Kiedy ktoś dowiaduje się, że mam 25.12 urodziny, to zawsze pojawia się hasło, że pewnie jestem pokrzywdzona, bo dostaję jeden prezent, a właśnie, że wcale tak nie jest. Lubię tą świąteczną "kumulację" malymiki 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skybert Opublikowano 4 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2012 WiHuRa wszystkiego najlepszego, 100 lat i samych sukcesów! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
19Mateusz87 Opublikowano 4 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2012 Wszystkiego najpiwniejszego dla WiHuRa i paluchacab :beer: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kentaki Opublikowano 4 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2012 WiHuRa 100 lat i samych udanych warek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
olo333 Opublikowano 5 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2012 Wszystkiego najlepszego Porter Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi