AgaL Opublikowano 8 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2011 W tym roku inna formuła http://www.profesjonalia.myreprezentanci.pl/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kopyr Opublikowano 8 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2011 W tym roku inna formuła http://www.profesjonalia.myreprezentanci.pl/ A jak Wam w Cieszynie mówiłem, że będą Profesjonalia, to nie chcieliście mi wierzyć. Biorąc pod uwagę program, to że jeszcze kilka dni temu na stronie profesjonalia.pl były wiadomości z zeszłego roku, to można to określić tylko jednym słowem - NieProfesjonalia. Koniec końców wolę imprezę w Cieszynie, niż festyn Warki, ale jednak szkoda, że zarżnęli fajną koncepcję na konkurs piwowarów, a nie piw. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dżony Opublikowano 8 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2011 Wygląda na to, że piwowarzy domowi przestali być atrakcyjni dla GŻ. Ba, organizatorzy Profesjonaliów nie chcą się już nawet przyznawać, że mieli do czynienia z takimi jak my - w zeszłorocznej relacji nie ma już nawet wzmianki o domowych piwowarach, ani nawet o Kopyrze... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rubezahl Opublikowano 8 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2011 W tym roku inna formuła http://www.profesjonalia.myreprezentanci.pl/ Strona - masakra. Ktoś chyba miał zbyt mało czasu/wynagrodzenia za zamieszczenie na niej informacji. Edycja 2010 potraktowana kilkoma fotkami... "gratulacje" profeski Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AgaL Opublikowano 8 Września 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Września 2011 W tym roku inna formuła http://www.profesjonalia.myreprezentanci.pl/ A jak Wam w Cieszynie mówiłem' date=' że będą Profesjonalia, to nie chcieliście mi wierzyć. Biorąc pod uwagę program, to że jeszcze kilka dni temu na stronie profesjonalia.pl były wiadomości z zeszłego roku, to można to określić tylko jednym słowem - NieProfesjonalia. Koniec końców wolę imprezę w Cieszynie, niż festyn Warki, ale jednak szkoda, że zarżnęli fajną koncepcję na konkurs piwowarów, a nie piw.[/quote'] A jaki mieli interes w organizowaniu kosztownego i czasochłonnego konkursu piwowarów i barmanów? Żaden. Festynem osiągną ten sam efekt - sprzedaż piwa i marki - sponsora polskiej reprezentacji piłki nożnej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maryush Opublikowano 8 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2011 Jestem w ciężkim szoku Nie będąc na poprzednich Profesjonaliach miałem nadzieję na kolejne, w tym roku. Niestety 14-17.09 jestem poza Lublinem. GRRRR.. Formuła uroczystości kiepska, ale okazja do spotkania piwowarów jest Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
earl Opublikowano 8 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2011 Powiedzcie czy rok temu były warsztaty z degustacji i sensoryki piwa? I jak to wyglądało? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rubezahl Opublikowano 8 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2011 ...Formuła uroczystości kiepska, ale okazja do spotkania piwowarów jest Okazja do spotkania, każda jest dobra, ale ta ... Dzięki! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kopyr Opublikowano 8 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2011 Piwowarów nikt tam nie zaprasza. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
banita12 Opublikowano 8 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2011 Bardzo dobrze się stało. Od początku nie podobało mi się podpieranie jednego z gorszych piw Warka reputacją Piwowarów Domowych. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rubezahl Opublikowano 8 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2011 Piwowarów nikt tam nie zaprasza. ... i słusznie, niech się sami 'kiszą' w tym wysoko odfermentowanym czymś ... w sumie to powinienem być wdzięczny Warce - min. dzięki drastycznemu zepsuciu tego piwa, znalazłem drogę do swojego, ale niechęć (potęgowana tym powyżej) pozostaje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
2artur2 Opublikowano 12 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2011 Bardzo się ucieszyłem, że Profesjonalia będą w tym roku w moim rodzinnym Lublinie. Jednak po przeczytaniu programu odechciało mi się przyjeżdżać. Profesjonalia, chociaż nie były zdominowane przez piwowarów domowych, teraz pozostały li tylko festynem, mającym zareklamować Warkę. Z profesjonalistów pozostał tylko Browarzyciel. Za rok pewnie i jego tam nie będzie. Wielki minus dla GŻ. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pepo Opublikowano 12 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2011 program faktycznie tragiczny.... koncert? Bracia?.... ble.... nie przepadam... (chociaż jeden utworek w ich wykonaniu mi się podoba - może dlatego, że to nie ich tekst....)ale może by tak na szybko (bo pozostało 4 dni...) zorganizować jakieś małe spotkanie lubelskich piwowarów domowych ? fajnie jak by pogoda dopisała... dziś była po prostu extra! Kazimierz przegapiłem podobnie jak Maryush.... przegapiam rok rocznie no to jak lubelacy??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
earl Opublikowano 12 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2011 Ja się pewnie pojawię Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi