elroy Opublikowano 13 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2011 Rezerwacja zrobiona? Ponoć zdobiona Jeszcze nie zrobiona ! A to trzeba tyle wcześniej ?? Jacku... Zarezerwujesz sofę ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
singerek Opublikowano 13 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2011 No na weekend to lepiej tak Też myślę, że sofa będzie idealna. Jak dobrze pójdzie to będziemy wtedy z małżonką barmanić Na 20.00 ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elroy Opublikowano 13 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2011 No na weekend to lepiej tak Też myślę, że sofa będzie idealna. Jak dobrze pójdzie to będziemy wtedy z małżonką barmanić Na 20.00 ? Panowie będą spacerować piechotką, więc na 20:00 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AndrzejKu Opublikowano 13 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2011 +1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
singerek Opublikowano 13 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2011 Zrobione. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tieroo Opublikowano 13 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2011 (edytowane) No na weekend to lepiej tak Też myślę' date=' że sofa będzie idealna. Jak dobrze pójdzie to będziemy wtedy z małżonką barmanić Na 20.00 ?[/quote'] Panowie będą spacerować piechotką, więc na 20:00 ło yesu my do 20 to możemy już mieć problemy z koordynacją, zaczynamy o 14 ;-) Edytowane 13 Października 2011 przez tieroo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pepek84 Opublikowano 13 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2011 Nie no rewelacja A zapowiadało się tak niewinnie Ale domyślam się ,że ekipa będzie taka , że z niewinnością to będzie miało mało wspólnego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elroy Opublikowano 13 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2011 "Jak mówią młodzi ludzie - masakracja" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anteks Opublikowano 13 Października 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Października 2011 Nie no rewelacja A zapowiadało się tak niewinnie Ale domyślam się ,że ekipa będzie taka , że z niewinnością to będzie miało mało wspólnego Mam się bać ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josefik Opublikowano 13 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2011 Miało być romantycznie - kolacja przy świecach, a wyjdzie tak jak zawsze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anteks Opublikowano 13 Października 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Października 2011 Miało być romantycznie - kolacja przy świecach, a wyjdzie tak jak zawsze Mów o sobie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cjhouse Opublikowano 14 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2011 To może kiedyś górala odwiedzicie?Niedawno zacząłem przygodę z warzeniem,chętnie poznam weteranów robienia browarka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzechu_k Opublikowano 14 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2011 To może kiedyś górala odwiedzicie?Niedawno zacząłem przygodę z warzeniem,chętnie poznam weteranów robienia browarka. Weteranem nie jestem, ale mogę Cię odwiedzić. Zimą (gdy spadnie śnieg), na 5-7 dni. Tylko, żeby lokalizacja była ok. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pepek84 Opublikowano 19 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2011 Niestety ja odpadam z imprezy. Dostałem dzisiaj nowa pracę i niestety w sobotę muszę się stawić. Niby fajnie , a jednak ... a... może... zrezygnuję ? Cholera co za pech... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AndrzejKu Opublikowano 20 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2011 To jak? Znajdzie się jeszcze jedno miejsce? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
singerek Opublikowano 20 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2011 Spokojnie, miejsca nie powinno zabraknąć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yapko Opublikowano 21 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2011 Czy na spotkaniu będą jakieś piwowarki tudzież inne białogłowy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemo70 Opublikowano 21 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2011 Czy na spotkaniu będą jakieś piwowarki tudzież inne białogłowy? Anteks Ci nie wystarczy ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yapko Opublikowano 21 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2011 (edytowane) Czy na spotkaniu będą jakieś piwowarki tudzież inne białogłowy? Anteks Ci nie wystarczy ? Ja przyprowadzę jedną ale Ona i Anteks to za mało Edytowane 21 Października 2011 przez yapko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anteks Opublikowano 21 Października 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Października 2011 Anteks właśnie w C.K. degusuje pilsa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anteks Opublikowano 21 Października 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Października 2011 Teraz Atak Chmielu w Omercie ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josefik Opublikowano 21 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2011 Anteks właśnie w C.K. degusuje pilsa Gadałeś z nim? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemo70 Opublikowano 21 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2011 Teraz Atak Chmielu w Omercie ;-) A potem na miasto wyrywać lachony Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wassyl Opublikowano 21 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2011 Teraz Atak Chmielu w Omercie ;-) A potem na miasto wyrywać lachony eeee.. jak zasiadł w Omercie to się już nie ruszy.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anteks Opublikowano 22 Października 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Października 2011 Teraz Atak Chmielu w Omercie ;-) A potem na miasto wyrywać lachony eeee.. jak zasiadł w Omercie to się już nie ruszy.... Ruszył sie jeszcze w miasto Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi