anteks Opublikowano 22 Października 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Października 2011 (edytowane) Wielkie dzięki za dzisiejsze spotkanie skromnej Krakowskiej ekipie Było świetnie , pyszne piwo ( o Krakowskim przysmaku ze szczypiorkiem nie wspomnę ) Niestety nie mogłem do końca towarzyszyć Tomkowi i Andrzejowi Edytowane 22 Października 2011 przez anteks Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tieroo Opublikowano 23 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2011 Bardzo dziękuję za wizytę w Krakowie, było mi bardzo miło Cię gościć. Mam nadzieję że niedługo bedzie znowu okazja się spotkać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yapko Opublikowano 23 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2011 Mi również było bardzo miło poznać was na żywo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anteks Opublikowano 23 Października 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Października 2011 Juz w domu , jeszcze raz wielkie dzięki za udany weekend Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anteks Opublikowano 27 Października 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Października 2011 Bardzo dziękuję za wizytę w Krakowie, było mi bardzo miło Cię gościć. Mam nadzieję że niedługo bedzie znowu okazja się spotkać. Wielkie dzięki za owocne spotkanie , możliwość poszerzenia wiedzy sommelierskiej . Wiedza Tomka przeogromna , wielki szacun Miło było poznać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaz Opublikowano 7 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2011 Daleko jest z Tatarskiej (w Krakowie) do pubu Omerta ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
plaster Opublikowano 7 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2011 Daleko jest z Tatarskiej (w Krakowie) do pubu Omerta ?? Jak dojadę mówi 5 przystanków szóstką. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaz Opublikowano 7 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2011 Dzieki jeszcze kilka godzin szkolenia i .... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elroy Opublikowano 7 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2011 Dzieki jeszcze kilka godzin szkolenia i .... W firmie na literę "C" może ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaz Opublikowano 7 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2011 Tak oczywiscie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaz Opublikowano 7 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2011 Trafiłem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi