rubezahl Opublikowano 9 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2011 He he he Wiem co, ale nie powiem. Można powiedzieć, że to taki piwowarski niezamierzony joke Tak, wyszedł fajny żarcik, ale sympatyczny. Sam nie wiem dlaczego... po otwarciu paki przypomniałem sobie, że córka wspominała kiedyś o chęci kąpieli piwnej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elroy Opublikowano 9 Grudnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2011 He he he Wiem co' date=' ale nie powiem. Można powiedzieć, że to taki piwowarski niezamierzony joke [/quote']Tak, wyszedł fajny żarcik, ale sympatyczny. Sam nie wiem dlaczego... po otwarciu paki przypomniałem sobie, że córka wspominała kiedyś o chęci kąpieli piwnej. No to już mówię Realizator konkursu myślę nie wczuł się w nasze specyficzne środowisko i nasi zacni piwowarzy otrzymali w ramach opóźnień w realizacji nagród 24 rasowe, prawdziwe puszki Żywca. Na plus można powiedzieć, że przynajmniej wiele osób miało okazję zobaczyć jak wygląda takowa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rubezahl Opublikowano 28 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2012 Zdjęcia dodam na nowym piwo.org ... Tak delikatnie przypomnę, bo przy mnogości zajęć przy nowym forum mogło Ci umknąć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elroy Opublikowano 28 Marca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2012 Nie, nie umknęło. Konkurs się zakończył przepychankami z organizatorami, telefonami, mailami i więcej problemów niż pożytku (oparło się o Grupę Żywiec). Więcej zewnętrznych konkursów nie będzie na piwo.org. rubezahl - jeżeli to nie jest jakieś bardzo kluczowe, to chętnie zamknąłbym ten temat raz na zawsze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rubezahl Opublikowano 28 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2012 Tak, wiem, że były trudności, ale szkoda - chętnie bym obejrzał dobre zdjęcia koleżanek i kolegów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi