anteks Opublikowano 9 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2011 Muszę się pochwalić że mimo mojej nieobecności w Warszawie dostałem mi fajny list z wkładką od GŻ. Więc dzisiaj i nacieszę się degustacją w zaciszu, ocenę pozostawiając dla siebie. Dzięki Janek Też dzisiaj dostałem pakiet Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stasiek Opublikowano 9 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2011 Też dzisiaj dostałem pakiet Ja dostałem już wczoraj. To była chyba najszybsza przesyłka w życiu, bo ok południa dostałem maila z pytaniem o adres, a ok 17tej już przesyłka była u mnie w domu. Dzięki. :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacer Opublikowano 9 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2011 Ja nic nie dostałem :( josefik, to już nie chcesz swojego zestawu? A tak się namęczyłem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josefik Opublikowano 9 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2011 Oczywiście podjadę ale już nie mam takiej presji , będę w okolicy w przyszłym tygodniu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mimazy Opublikowano 9 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2011 (edytowane) Poza tym widzę sporo hipokryzji, narzut na piwo 30% to zdzierstwo, ale 100% na słód czy chmiel jest już zupełnie w porządku. Przepraszam za offtop, ale podzielę się refleksją z mojego ogródka- normą jest w galeryjnym handlu biżuterią i wyrobami artystycznymi czy dziełami sztuki że "galernik" sprzedaje za drukrotność ceny zakupu, mimo że wytwórca musi poświęcić czas, surowiec, kupić narzędzia, utrzymać pracownię, opłacić podwykonawców etc etc Rynek reguluje ceny i nie ma co się domagać socjalistycznej urawniłowki typu koszt wytworzenia plus współczynnik zarobku. Czasem firmy sprzedają towar poniżej kosztu wytworzenia, bo nie ma popytu, a czasem opłaca się marketingowo dać "wygórowaną" ceną by powiększyć sprzedaż, pozycjonując towar jako bardziej ekskluzywny. w smaku przypomina mi piwo, które piłem w Żninie jakieś 20 lat temu - nazywało się Żnińskie i było lane z beczki... A nie Leszek?? Pytam bo nie wiem, bywałem regularnie w tych rejonach, kilkanaście lat temu spotykając się tylko z Leszkiem, ale też i nie szukałem za bardzo :( Edytowane 9 Grudnia 2011 przez Mimazy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mcpol1 Opublikowano 9 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2011 wielu się wypowiada... a co na to Janek? W końcu to On ma najlepsze porównanie z tym co uwarzył, a tym co uwarzono... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bielok Opublikowano 9 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2011 Cześć Ale tak szczerze co by miał napisać ......... wszyscy wiedzą i wiedzieli to przed warzeniem piwa w browarze zamkowym że to będzie zupełnie inne piwo. A krytykować zawodowców nie wypada ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gregus Opublikowano 12 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2011 ...w smaku przypomina mi piwo, które piłem w Żninie jakieś 20 lat temu - nazywało się Żnińskie i było lane z beczki... A nie Leszek?? Pytam bo nie wiem, bywałem regularnie w tych rejonach, kilkanaście lat temu spotykając się tylko z Leszkiem, ale też i nie szukałem za bardzo Nie, to na pewno było Żnińskie, z kija lane pierwsza, lepsza mordownia nad jeziorem (dużym ) - ale to było wieki temu i od tego czasu tam nie byłem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kryzoo Opublikowano 12 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2011 Kryzoo też pił czempiona, smakowało: http://piwowardomowy.net/20111213/bracki-grand-champion-2011/ Gratuluję! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anteks Opublikowano 14 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2011 Kryzoo też pił czempiona, smakowało:http://piwowardomowy.net/20111213/bracki-grand-champion-2011/ Gratuluję! Na paragonie była doliczona złotówka za szklankę? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieron Opublikowano 14 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2011 Na to wygląda. Tak to wygląda współpraca z tymi sklepami. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kryzoo Opublikowano 14 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2011 Kryzoo też pił czempiona' date=' smakowało:http://piwowardomowy.net/20111213/bracki-grand-champion-2011/ Gratuluję![/quote'] Na paragonie była doliczona złotówka za szklankę? 1 PLN to przecież to cena promocyjna, jak się kupiło 4 piwa po piątaku. Niestety paragonu już nie mam. Taki sobie marketing wymyślił właściciel, nie ma co robić afery Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anteks Opublikowano 14 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2011 1 PLN to przecież to cena promocyjna, jak się kupiło 4 piwa po piątaku.Niestety paragonu już nie mam. Taki sobie marketing wymyślił właściciel, nie ma co robić afery W większości do 2-4 szklanka była GRARTS Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemo70 Opublikowano 14 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2011 1 PLN to przecież to cena promocyjna' date=' jak się kupiło 4 piwa po piątaku.Niestety paragonu już nie mam. Taki sobie marketing wymyślił właściciel, nie ma co robić afery [/quote'] W większości do 2-4 szklanka była GRARTS Bielok mówił,że u niego w B-B w jednym ze sklepów GCH sprzedają po 5,50 :rolleyes: Banda zdzierców, ale cóż, mamy wolny rynek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coelian Opublikowano 14 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2011 Najwspanialsza była promocja w samym Cieszynie. W "Targowej" promowano piwo po 5zł a szklanka przysługiwała za każde zakupione 12 butelek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemo70 Opublikowano 14 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2011 Najwspanialsza była promocja w samym Cieszynie. W "Targowej" promowano piwo po 5zł a szklanka przysługiwała za każde zakupione 12 butelek. He he, to tak jak w Płocku, paliwo najdroższe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kryzoo Opublikowano 14 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2011 NOWOŚĆ! Ludziska, jest okazja: http://allegro.pl/nowosc-grand-champion-z-browaru-zamkowego-i1984235670.html 16 PLN +8.5 PLN przesyłka. po prostu wolny rynek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andy Opublikowano 15 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2011 Opis też ciekawy "Szkło do Kloscha" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gregus Opublikowano 15 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2011 Opis też ciekawy "Szkło do Kloscha" dobrze że nie do klopa ludzie to mają pomysły... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stasiek Opublikowano 18 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2011 (edytowane) NOWOŚĆ! Ludziska, jest okazja: http://allegro.pl/nowosc-grand-champion-z-browaru-zamkowego-i1984235670.html16 PLN +8.5 PLN przesyłka. po prostu wolny rynek Coś w tej nowj wersji nie za bardzo działa wrzucanie linków. Miało być tak: No cóż... udało mu się sprzedać parę sztuk po 9,99 http://allegro.pl/nowosc-grand-champion-z-browaru-zamkowego-i1981953735.html To i zwietrzył interes i gość idzie dalej i sprzedaje teraz ciut drożej. Edytowane 18 Grudnia 2011 przez Stasiek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieron Opublikowano 19 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2011 NOWOŚĆ! Ludziska' date=' jest okazja: [url']http://allegro.pl/nowosc-grand-champion-z-browaru-zamkowego-i1984235670.html[/url]16 PLN +8.5 PLN przesyłka. po prostu wolny rynek Coś w tej nowj wersji nie za bardzo działa wrzucanie linków. Miało być tak: No cóż... udało mu się sprzedać parę sztuk po 9,99 http://allegro.pl/nowosc-grand-champion-z-browaru-zamkowego-i1981953735.html To i zwietrzył interes i gość idzie dalej i sprzedaje teraz ciut drożej. Tak, jeszcze kapsle sprzedawał w cenie 3,99zł/szt. i to był jego interes życia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaz Opublikowano 19 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2011 Hmmm http://piworegionalne.net/bracki-grand-champion-p-124.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrblaha Opublikowano 19 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2011 Szklanka 0,2l Brackiego Browaru Zamkowego w Cieszynie. Real foto. Szkło do Kolscha (dzięki Piwo.org) Ooo, czyta:) Może zmądrzeje:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieron Opublikowano 19 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2011 Szklanka 0,2l Brackiego Browaru Zamkowego w Cieszynie. Real foto. Szkło do Kolscha (dzięki Piwo.org) Ooo, czyta:) Może zmądrzeje:) Tak, masz rację. Ja słyszałem, że na dodatek kupił sobie za te szklanki i kapsle nowe auto. Czego to ludzie nie wymyślą by się wzbogacić - prawda? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pastaga Opublikowano 19 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2011 Szklanka 0' date='2l Brackiego Browaru Zamkowego w Cieszynie. Real foto. Szkło do Kolscha (dzięki Piwo.org)[/quote'] Ooo, czyta:) Może zmądrzeje:) Tak, masz rację. Ja słyszałem, że na dodatek kupił sobie za te szklanki i kapsle nowe auto. Czego to ludzie nie wymyślą by się wzbogacić - prawda? No ale z tym to juz przesada http://allegro.pl/rudzki-browar-domowy-pieron-i-i1998732694.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi