anteks Opublikowano 5 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2011 Czy ktoś wie, gdzie można będzie nabyć GC2011 w Lublinie?Prócz Almy, oczywiście W kilku newsach przeczytałem, że w delikatesach Alma oraz innych sklepach specjalistycznych z piwem. No dobrze, tylko co to są te inne sklepy i gdzie one są? Jakaś lista, adresy? Bo niestety, 6.12 to do Almy nie będę mógł pojechać, a tym bardziej o 18 Może tu ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaz Opublikowano 5 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2011 Youpiii jutro skosztuje GC2011 :( Wszystko wskazuje na to że ja też. Jutro w Rybniku wieczorkiem będę mógł skosztować GC Czy któryś rybnickich lub okolicznych piwowarów jest zainteresowany popróbowaniem wyrobów Miodosytni Kieleckiej ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szwed Opublikowano 5 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2011 Youpiii jutro skosztuje GC2011 :( Wszystko wskazuje na to że ja też. Jutro w Rybniku wieczorkiem będę mógł skosztować GC Czy któryś rybnickich lub okolicznych piwowarów jest zainteresowany popróbowaniem wyrobów Miodosytni Kieleckiej ?? Witam. Ja jestem chętny. Też zabiorę swoje wyroby. Planuję być w Almie ok 17.30 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danielson83 Opublikowano 5 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2011 Byłem dzisiaj w Almie i jegomość powiedział że od jutra od godz 18-ej GCh będzie w sprzedaży w but. 0,33 za 4,4 zł , a przy zakupie 3szt. limitowany kufel do tego. Powiedział też że Alma ma wyłączność na jego sprzedaż ale widać jak ma się ona do rzeczywistości Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josefik Opublikowano 5 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2011 U mnie duuża biała plama z dostępnością - jakieś 100km, mam nadzieję że nie wszystkie sklepy zostały na mapę naniesione. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wiktor Opublikowano 5 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2011 U mnie duuża biała plama z dostępnością - jakieś 100km, mam nadzieję że nie wszystkie sklepy zostały na mapę naniesione. no jest jedno proste rozwiązanie - musisz przyjechać na premierę do Warszawy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korko_czong Opublikowano 5 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2011 w Gdańsku niektóre sklepy zrobiły premierę wcześniej. No co ty?! A ja grzecznie czekam do jutra do 18! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wiktor Opublikowano 5 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2011 w Gdańsku niektóre sklepy zrobiły premierę wcześniej. No co ty?! A ja grzecznie czekam do jutra do 18! Spokojnie, za rok w ogóle nie dostaną. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacer Opublikowano 5 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2011 josefik, kupić Ci? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josefik Opublikowano 5 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2011 Miałem nadzieję że ktoś zapyta ;) Jacku bardzo chętnie skorzystam opcja ze szklaneczką jeśli jeszcze coś szkła zostanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacer Opublikowano 5 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2011 3 i szkło? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josefik Opublikowano 5 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2011 3 i szkło? tak jest Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
polter Opublikowano 5 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2011 U mnie duuża biała plama z dostępnością - jakieś 100km, mam nadzieję że nie wszystkie sklepy zostały na mapę naniesione. Jakby co to w Lesznie podobno ma być. Jutro mam zamiar nawiedzić ten punkt aby sprawdzić. Gdybyś potrzebował to daj info. W Gostyniu kiedyś sobie odbierzesz:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dżony Opublikowano 5 Grudnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2011 W Cieszynie premiera ma być w Browarze.Czekam na bliższe informacje. Wiadomo coś w temacie? Z tego co się orientuję, to niestety nic takiego nie jest planowane. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gregus Opublikowano 6 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2011 Tu jest mapka: http://www.festiwal-birofilia.pl/mapa.html Podejrzewam, że po premierze będzie dostępny w większej ilości dobrych sklepów z piwem. Może tu ? dzięki już się tak zamotałem, że sam nie mogłem sobie niczego konkretnego odnaleźć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coelian Opublikowano 6 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2011 W Cieszynie premiera ma być w Browarze.Czekam na bliższe informacje. Wiadomo coś w temacie? Z tego co się orientuję' date=' to niestety nic takiego nie jest planowane.[/quote'] Dziwne, bo mam info od kogoś kto ma tam być w ramach "oprawy artystycznej". Pewnie impreza zamknięta W Cieszynie widać ludzie powinni się zadowolić zwykłym Brackim Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coelian Opublikowano 6 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2011 http://gazetacodzienna.pl/artykul/gospodarka/grand-champion-festiwalu-birofilia-2011-premira-w-warszawie cyt.: "Miejscem w Cieszynie, gdzie będzie dziś można spróbować Grand Championa 2011 będzie pub "Agora" (ul. Rynek 12) oraz restauracja "Targowa" (ul. Śrutarska 24)." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tieroo Opublikowano 6 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2011 Miało być z hukiem , a właśnie jestem a Almie , piwa stoja na półce jak każde inne. O szklankach, podkładkach, ani widu ani słychu....panie na informacji postawiły wielkie oczy, jak spytałem o szklanki. Miało być wielkie booom, a wyszło jak zawsze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korko_czong Opublikowano 6 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2011 (edytowane) Też dzisiaj byłem w sklepie, szklanek dostali 3 (słownie trzy) sztuki i tyle, więcej nie ma. Stoją więc na wystawie. Piwo kupiłem za 5,50/but 0,33. Edytowane 6 Grudnia 2011 przez korko_czong Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mcpol1 Opublikowano 6 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2011 No to post prosto ze swiatyni piwa kopyra... mam, mam, szklaneczka tez jest i kilka innych gatunkow, polecanych przez szefa. teraz wio do domu poprobowac co tam nawarzyli a wybor u kopyra calkiem calkiem... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slotish Opublikowano 6 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2011 Właśnie degustuję GCH. We Wrocławiu w almie której byłem zero kolejek ale wszystko ładnie przyszykowane - szkła pod dostatkiem. Piwo bardzo mi smakuje, lekkie, przyjemnie wysycone ale niestety czuć trochę żelaza w tle. Już nie mogę doczekać się pierwszych recenzji tego piwa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziadek Opublikowano 6 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2011 Katowice Alma-piwo jest w czteropaku/trzy butelki +szklanka/ i w kartonach po 24 szt bez szklanek,cena 4,39.Brawo Jan. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DeeCann Opublikowano 6 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2011 W Almie w warszawskich Skoroszach falstart ( brak kodów na kasach) i 30 minut spędzone przy kasie Pozdrawiam wszystkich z zablokowanej kasy numer 1 PS. A piwko pierwsza klasa .. warto było poczekać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Keleris Opublikowano 6 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2011 W Warszy na Bemowie jest ok: 4.39, szklanek widziałem że mieli kilka pudełek. Kilka pudełek minus jedna oczywiście Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
polter Opublikowano 6 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2011 No i du.... blada we wsi Leszno pani w piwiarni wareckiej zrobiła tylko duże oczy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi