korko_czong Opublikowano 4 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2012 No proszę Mój koźlak też rzutem na taśmę parę oczek do góry poszedł. Widać sporą dysproporcję, pierwsze dwa koźlaki musiały być zacne. Gratulacje dla laureatów, podziękowania dla organizatorów i sędziów! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krfk Opublikowano 4 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2012 Ciekawe jakie wrażenia gości spod Stolycy i Białegostoku... poszli na dożynki do Białej Małpy i słuch o nich zaginął Toż to mordownia jakaś, jacyś pijani goście spadli ze schodów, inny przewrócił się na stół, szkło pobite... Ja już tam nigdy nie pójdę. Pozwolę się wtrącić i stanąć nieco w obronie lokalu jako w miarę bezstronny obserwator pojawiający się tam w miarę często i mający porównanie do dni bez dodatkowych "atrakcji". Krótko mówiąc wygląda jakby, dyskusje kolekcjonerskie odbywały nieco bardziej intensywnie niż niektórzy się spodziewali, przez co mogły się pojawić trudności z pokonywaniem jakże stromych schodów ;-) To był pierwszy raz gdy byłem świadkiem takiej sytuacji. Natomiast już w zgodzie z głównym tematem - gratulacje zarówno dla zwycięzców jak i organizatora! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieron Opublikowano 4 Grudnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2012 Szczerze powiedziawszy w Białej Małpie jest fajne piwo, ale klimat tytoniowy ( u góry pali się sporo, przy każdym stoliku aszynbecher) jest do kitu. Nie mam nic przeciw palaczom, tylko dlaczego palacze są przeciwko mnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coder Opublikowano 5 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2012 Metryczki Maibocka wysłane mailem, jeżeli ktoś nie dostanie, proszę o kontakt Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieron Opublikowano 7 Grudnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2012 W środę poszły dyplomy z nagrodami za II i III miejsce. Do poniedziałku wyślę za I miejsca. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vettis Opublikowano 7 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2012 Dostałem dzisiaj. Dzięki Pieron! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieron Opublikowano 7 Grudnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2012 To ja dziękuję Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vettis Opublikowano 8 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2012 Hej, kiedy będą metryczki z Alta? (oczywiście nikogo nie poganiam, a pytam tylko ) Bo oceny Alta jestem najbardziej ciekawy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coder Opublikowano 8 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2012 Jeszcze 4 zostały, jutro dokończę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vettis Opublikowano 8 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2012 Jeszcze 4 zostały, jutro dokończę. Oj, to widzę Piotrze, że całą odpowiedzialność za metryczki wziąłeś na siebie Zdrówko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coder Opublikowano 8 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2012 Metryczki Alta wysłane mailem, jeżeli ktoś nie dostanie, proszę o kontakt Pieron i andy 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieron Opublikowano 8 Grudnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2012 Dzięki Coder. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skybert Opublikowano 10 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2012 Dziękuję Adam za przesyłkę, dziś odebrałem i sponsorom za nagrody! Twoje zdrowie . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieron Opublikowano 10 Grudnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2012 Dziś wysłałem I miejsca, więc powinny dojść do środy. Oby służyły jak najdłużej, choć wiem że dyplom jest najważniejszy. Do kolejnego!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieron Opublikowano 13 Grudnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2012 Dziś dodałem parę fotek z imprezy do galerii. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi