mrblaha Opublikowano 23 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2011 Zapraszamy:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
artom Opublikowano 23 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2011 Jeśli istnieje możliwość zamowienia 1 sztuki to jestem chętny- odbiór Kraków. Zamówił bym dwa ale nie chce przesadzać z ilością zajmowanego miejsca w piwnicy . Proszę o dołączenie jeszcze jednej sztuki- piszę się na dwa fermentory i przepraszam za zamieszanie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
polter Opublikowano 23 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2011 O ty mój wybawicielu Dzięki Krzysiu. Gostyń - jeśli można moje fermentory pójdą do Was. Nie ma problemu, przechowamy i wymienimy na pełne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cayman9 Opublikowano 23 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2011 też bym przygarnął ze 2-3 sztuki we Wrocławiu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
19Mateusz87 Opublikowano 23 Listopada 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2011 Pod koniec miesiąca udostępnię listę chętnych oraz wstępne grupy. Sami zauważycie, czy się pomyliłem z liczba wiader, a jeśli tak się zdarzy, proszę o interwencję Będę też prosił o dobrowolne zgłoszenie się lidera grupy celem przekazania mi namiarów teleadresowych Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danol148 Opublikowano 23 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2011 (edytowane) O ty mój wybawicielu Dzięki Krzysiu. Gostyń - jeśli można moje fermentory pójdą do Was. Nie ma problemu' date=' przechowamy i wymienimy na pełne [/quote'] Sławek zapomniałeś o przeliczniku 2 pełne za 1 pusty Edytowane 23 Listopada 2011 przez danol148 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ponury żniwiarz Opublikowano 23 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2011 Jak wszyscy biorą to ja tez z 2-3 szt. a co, niech magazyn pęka w szwach niedługo sami dobijemy do pełnej palety Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
19Mateusz87 Opublikowano 23 Listopada 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2011 Jak wszyscy biorą to ja tez z 2-3 szt. a co, niech magazyn pęka w szwach niedługo sami dobijemy do pełnej palety Mnie to bardzo cieszy. Pierwszy raz jestem organizatorem takiej akcji. Zajmowanie się tym sprawia mi bardzo dużo radości. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Porter Opublikowano 23 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2011 Pierwszy raz jestem organizatorem takiej akcji. Zajmowanie się tym sprawia mi bardzo dużo radości. Teraz już wiesz, co czuje Ojciec Dyrektor Żeby Cię jakoś odciążyć, zgłaszam się dobrowolnie na koordynatora grupy rybnickiej. Kto z okolic reflektuje na odbiór wiaderek w Rybniku - proszę o kontakt na PW. Dane przekażę Szefostwu. 19Mateusz87 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WiHuRa Opublikowano 23 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2011 Jeśli ktoś z podkarpackiego (okolice Rzeszowa) będzie jeszcze chętny to i ja się zdecyduję na kilka sztuk, mogę nawet zostać koordynatorem regionu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
19Mateusz87 Opublikowano 23 Listopada 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2011 Mamy już ponad 100 szt, mniej więcej 120. Widzę, że ruch z fermentatorami się zmniejszył. W związku z tym przygotuję ostateczną listę dużo szybciej, ale i tak będę czekał do końca miesiąca z propozycjami. Widzę kilka dużych grup oraz kilka osób niezrzeszonych rozsypanych po całej Polsce Po ujawnieniu listy można jeszcze zmienić zdanie co do ilości zamówionych wiader lub też zrezygnować z akcji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sibart Opublikowano 23 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2011 Dopisuję się do grupy warszawskiej. Sztuki dwie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NewArK Opublikowano 24 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2011 Ja się piszę na dwie sztuki. Grupa krakowska Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zbig13 Opublikowano 24 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2011 Poznań wzywa:) Ja bym się pisał na 2 sztuki, jeśli Poznań wypali. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mimazy Opublikowano 24 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2011 (edytowane) jeśli zawiązała się grupa warszawska to i ja się dopiszę, 2-3szt Tradycyjnie służę potencjalną pomocą dla frakcji radomskiej PS 33l to ile to kg słodu nieśrutowanego?? worek (25kg) wejdzie? Edytowane 24 Listopada 2011 przez Mimazy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tadzik Opublikowano 24 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2011 PS 33l to ile to kg słodu nieśrutowanego?? worek (25kg) wejdzie? Wejdzie ok 20kg. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzechu_k Opublikowano 24 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2011 O ty mój wybawicielu Dzięki Krzysiu. Gostyń - jeśli można moje fermentory pójdą do Was. Nie ma problemu' date=' przechowamy i wymienimy na pełne [/quote'] Sławek zapomniałeś o przeliczniku 2 pełne za 1 pusty Super, że mogę na Was liczyć. Piwowarzy to jednak jedna wielka rodzina (z moją rodziną czasami podobnie bym wyszedł jak z Wami ). Jeśli będę miał jakiegoś kwasa (tfu, tfu) to na pewno podwiozę do Gostynia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kitex Opublikowano 24 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2011 Zapraszamy:) Z miłą chęcią bym się dołączył do akcji. Mieszkam w Lublinie. brałbym 6 sztuk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tola123 Opublikowano 24 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2011 Cześć moge się zaopiekować 4-5 szt w grupie Warszawskiej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anteks Opublikowano 24 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2011 Poznań wzywa:) Ja bym się pisał na 2 sztuki, jeśli Poznań wypali. Możemy to obgadać na Giełdzie w sobotę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sojer Opublikowano 24 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2011 PS 33l to ile to kg słodu nieśrutowanego?? worek (25kg) wejdzie? Wejdzie ok 20kg. Ja do butli 5 litrowej mieszczę 3 kg słodu pilzneńskiego. Czasem muszę nieco ubić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pmczarny Opublikowano 24 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2011 Chętnie wziąłbym 4 sztuki... tyle że jestem chyba trochę osamotniony w zamiarze zakupu (Olsztyn) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
quraqus Opublikowano 24 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2011 Okolice Rzeszowa, chętnie przyjmę 2 szt. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danol148 Opublikowano 24 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2011 Nie ma problemu' date=' przechowamy i wymienimy na pełne [/quote'] Sławek zapomniałeś o przeliczniku 2 pełne za 1 pusty Super, że mogę na Was liczyć. Piwowarzy to jednak jedna wielka rodzina (z moją rodziną czasami podobnie bym wyszedł jak z Wami ). Jeśli będę miał jakiegoś kwasa (tfu, tfu) to na pewno podwiozę do Gostynia Przywieź nic się nie zmarnuje będzie po podlewania mięsiwa na grillu a juk już zabraknie kufelek do pełni szczęścia to i to wypijemy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzechu_k Opublikowano 24 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2011 (edytowane) No i wykrakałem. Przywozić do Gostynia 22 litry czy lać w kanał i poczekacie aż do was dopłynie? Oczywiście był to mój pierwszy, najstarszy fermentor. Dobrze, że jest akcja. Edytowane 24 Listopada 2011 przez grzechu_k Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto
Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.
Zarejestruj nowe konto
Załóż nowe konto. To bardzo proste!
Zarejestruj sięZaloguj się
Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.
Zaloguj się