adamsky Opublikowano 11 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2013 Mam nadzieję, że wystarczająco hejtowałem Mnie nie zawiodłeś. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pepek84 Opublikowano 11 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2013 To po tej mojej oszukanej AIPA , zostanie pale ale przy następnym spotkaniu ale lager powinien wydobrzeć przynajmniej nie będe musiał tachać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pepek84 Opublikowano 14 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2013 Planowane jest coś na sierpień ? Albo lipiec ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sławek Opublikowano 24 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2013 Może podbiję. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elroy Opublikowano 24 Sierpnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2013 W tą niedzielę to się już nie zorganizujemy, ale może rozpoczniemy rok szkolny 1.09 ? Co Wy na to? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adamsky Opublikowano 24 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2013 ja powinienem dać radę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dori Opublikowano 24 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2013 Ojjj tam, proponuję piątkową dyskusję piwowarską 30.08.2013 Sorki, że Wam się wcinam w wątek, ale miło byłoby sie spotkać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adamsky Opublikowano 24 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2013 No w sumie racja. Premiera BPA, będą sprawcy, sobota jest wolna, głosuję za piątkiem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elroy Opublikowano 24 Sierpnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2013 Jak mawiał ślepy koń przed wyścigami - nie widzę przeszkód No to umawiamy się na 30.08. Będę o spotkaniu przypominał. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rosolis Opublikowano 24 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2013 A to PECH!. Tak długo czekałem na takie wydarzenie - ono następuje, a ja jutro jadę na urlop w Bieszczady. Kiedy powtórka ?! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elroy Opublikowano 24 Sierpnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2013 Pewnie w okolicach października, ale może coś wcześniej uda się zorganizować. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adamsky Opublikowano 3 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2014 Z października zrobił nam się luty. Może w ten weekend? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pepek84 Opublikowano 3 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2014 Ja w tą niedziele pracuję , piątek i sobota tylko. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HokusProkus Opublikowano 3 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2014 Dopiero 22 lutego będzie gotowe Moje pierwsze piwo, a tydzień później drugie... a chciałbym was nimi poczęstować Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sławek Opublikowano 3 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2014 To może piątek? HokusProkus, jeszcze przyjdzie okazja. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przem0 Opublikowano 3 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2014 A ja mam w niedziele wolne. Piątek, sobota robie ^_^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sławek Opublikowano 5 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2014 Jest ktoś chętny na piątek? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pepek84 Opublikowano 5 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2014 Ja jestem jak najbardziej za. Godzina dowolna ... no maksymalnie mogę posiedzieć do 21:30 bo czymś trzeba się doturlać do domu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adamsky Opublikowano 6 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2014 Mogę zaglądnąć, ale maksymalnie na jedno, bo jestem przeziębiony. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sławek Opublikowano 7 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2014 to na którą się umawiamy? 17, 18? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pepek84 Opublikowano 7 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2014 18 może być. Bierzemy jakieś piwa ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sławek Opublikowano 7 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2014 Mam jedną butelkę stouta, to wezmę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adamsky Opublikowano 7 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2014 Ja dziś niestety odpadam - przeziębienie rozłożyło mnie na dobre. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lutek Opublikowano 7 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2014 ja powinienem wpaść, ale najwcześniej po 19...będziecie jeszcze? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sławek Opublikowano 7 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2014 Na pewno. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi