Sławek Opublikowano 14 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2014 Wstępnie się piszę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adamsky Opublikowano 14 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2014 Chyba akurat wtedy będę w Strefie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Undeath Opublikowano 15 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2014 Cześć, tylko to nie najbliższy czwartek tylko następny 24 lipca Tak myślę że chętnie bym zwiedził strefę piwa bo jeszcze tam nie byłem (ew. Bary pinty albo Pracowni piwa) godzina gdzieś 18-19, już bardziej jak wam pasuje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adamsky Opublikowano 15 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2014 Nie wiem czy bar PP zdąży się otworzyć. Bar Pinty jest na rynku, więc jakieś 30 minut piechotą (albo 3 przystanki tramwajem) od Kazimierza gdzie jest Strefa i Omerta. Jest jeszcze HoB, ale moim zdaniem mniej ciekawe miejsce. Muzyka za głośna, wybór piw mniej ciekawy, a barmani pozwalają pić z butelek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mati87 Opublikowano 15 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2014 Wstępnie czemu nie Zawsze miło zobaczyć na żywo kolegę. Tylko się zdecydujcie gdzie by to miało być dokładnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pepek84 Opublikowano 15 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2014 Dobra , to sorki za zamieszanie ,myślałem , że to chodzi o najbliższy czwartek Czyli ostatecznie 24 lipca Ja jestem za Strefą. Godzina pasuje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Undeath Opublikowano 15 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2014 No to Strefa Piwa, myślę że będzie najlepszy Nadrobię też trochę Polskich nowości przy okazji Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adamsky Opublikowano 15 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2014 Ja też zdecydowanie jestem za Strefą. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MINIAK Opublikowano 15 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2014 Może nawet was przyjdę podenerwować Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rysmis Opublikowano 15 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2014 Tez bym się wstępnie pisał. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tadzik Opublikowano 15 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2014 Wstępnie to i ja bym się pojawił. W Strefie po 20 jak tylko wyjdę ze Strefy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sławek Opublikowano 15 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2014 To umawiamy się na ten czwartek, czy na przyszły? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pepek84 Opublikowano 15 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2014 Na przyszły , 24 lipca. Wprowadziłem małe zamieszanie, przepraszam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Undeath Opublikowano 15 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2014 O następny nie ten No to towarzystwo będzie doborowe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adamsky Opublikowano 15 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2014 Ja tam nie widzę powodu żeby się ograniczać tylko do jednego czwartku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pepek84 Opublikowano 15 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2014 No to na ten czwartek jak też jestem chętny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DonZ Opublikowano 15 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2014 Antylop wałęsa się do czwartku po Krakowie także ten i przyszły również mi pasują, być może Pracownia się wyrobi z tego co gadałem z Tomkiem Rogaczewskim na urodzinach HoB otwierają jeszcze w lipcu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sławek Opublikowano 16 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2014 o której będziecie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Undeath Opublikowano 21 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2014 No to już połaziłem trochę po Krakowie widzę, że teraz co drugi bar ma "piwa regionalne" w ofercie Strefę piwa też zahaczyłem, klimatem pasuje, ale mam nadzieję że na czwartek będą mieli lepsze piwa na kranach Pepek chyba wtedy wymianę zrobimy, ale jeszcze zadzwonię. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pepek84 Opublikowano 21 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2014 Ja nie jestem na bieżąco co gdzie leją więc... co do wymiany spoko. Dogadamy się. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DonZ Opublikowano 21 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2014 Wystarczy Facebooka śledzić, w miarę na bieżąco piszą co podpinają, lub co jest na kranach danego dnia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sławek Opublikowano 23 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2014 Czyli widzimy się jutro w Strefie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HokusProkus Opublikowano 23 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2014 A ustalał ktoś może ze Strefą czy można przynieść własne piwo?? Mam 2 warki stoutów które mi nie wyszły i nie wiem w czym robiłem błąd. Chciałbym przynieść poczęstować i posłuchać rad. Da się to zrobić?? Dziwi mnie bo jasne ejle mi wychodzą dobrze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adamsky Opublikowano 23 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2014 Jak przyniesiesz dwie warki to może być problem, ale o kilka butelek raczej nie będą się czepiać. Ja będę koło 19-20. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pepek84 Opublikowano 23 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2014 Czyli widzimy się jutro w Strefie? Oczywiście Mi 19 też pasuje. Do 21:30 niestety tylko mogę zostać bo trzeba się jakoś do domu dokulać ( komunikacja ). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi