yapko Opublikowano 28 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2012 Mi też się podoba. Nie sądzę że trzeba nas jakoś specjalnie oznaczać w Strefie, IMO wystarczy że każdy nie zorientowany zapyta przy barze. Ale to drobny szczegół. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czerstwy Opublikowano 28 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2012 Już się cieszę! Na tym etapie wystarczy mi termin spotkania w styczniu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rosek Opublikowano 29 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2012 Jak dla mnie bomba. A co byś powiedział na koszulki coś w stylu piwowar domowy i logo piwo.org. Kto by chciał to by mógł taka koszulkę zakupić i kilka osób by miało je na spotkania. To by rozwiązało problem oznakowania. Mógłbym się za czymś takim rozglądnac, albo Ty Tomku jak masz jakieś kontakty bo wiem, że pomysł już był ale upadł Wysyłane z mojego GT-I9001 za pomocą Tapatalk 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elroy Opublikowano 29 Grudnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2012 Koszulki będą już w styczniu - miałem w Święta wprowadzać do sklepiku, ale mi zeszło jakoś Ale fajny pomysł, żeby sobie je jakoś dodatkowo spersonalizować. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rosek Opublikowano 29 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2012 Nie miałem na myśli personalizacji tylko napis piwowar domowy ale personalizacja też by była ok zwłaszcza dla nowych piwowarów Wysyłane z mojego GT-I9001 za pomocą Tapatalk 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elroy Opublikowano 29 Grudnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2012 Aa o to chodzi Nie załapałem. Oki - nie ma problemu. Zapisuję i poruszymy na styczniowym spotkaniu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mati87 Opublikowano 29 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2012 No to czekać tylko na termin styczniowy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
amap Opublikowano 29 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2012 Koszulki będą już w styczniu - miałem w Święta wprowadzać do sklepiku, ale mi zeszło jakoś Ale fajny pomysł, żeby sobie je jakoś dodatkowo spersonalizować. super, jakieś projekty juz są? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elroy Opublikowano 29 Grudnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2012 Tak, pierwsze 4 już są. ( i 3 gadżety) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elroy Opublikowano 29 Grudnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2012 No to czekać tylko na termin styczniowy No to może nie ma co zwlekać. Najciekawszą możliwą datą, to niedziela 13 stycznia 2013. Ok ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rosek Opublikowano 29 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2012 To tak orkiestrowo-świątecznie Mi tam pasuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yapko Opublikowano 30 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2012 Ja mam 13-go inne plany związane z orkiestrą ale to raczej do wczesnego popołudnia więc wieczór mi pasuje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bogodar Opublikowano 31 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2012 Chętnie się pojawię. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Winger Opublikowano 3 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2013 (edytowane) 13/01 zarezerwowane, tak więc do zobaczenia za 10 dni, o ile nic się nie zmieni. EDIT: No i się zmieniło, o której godzinie spotkanie? Edytowane 3 Stycznia 2013 przez Winger Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lutek Opublikowano 4 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2013 o ile tylko pozbędę się gipsowego bucika to również się pojawię pzdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elroy Opublikowano 4 Stycznia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2013 Spotkanie od 17:00 - zapraszamy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tieroo Opublikowano 4 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2013 Spotkanie od 17:00 - zapraszamy A będziesz ? Do zobaczenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elroy Opublikowano 4 Stycznia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2013 No tak tak, jest do omówienia nowy sezon Do zobaczenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Winger Opublikowano 4 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2013 Ech, o 18 muszę być w Balicach, jakby godzinę wcześniej było to bym się jeszcze załapał :-) Chociaż może na jakiś kwadrans zaglądnę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adasmin Opublikowano 6 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2013 witam to może ja też zaglądne. Najgorsze że trzeba jechać busem bo na dwa gazy nie da rady.A w Rzymie być i.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elroy Opublikowano 13 Stycznia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2013 Zapraszam dzisiaj na organizacyjne spotkanie w Strefie o 17:00 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bogodar Opublikowano 13 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2013 Mimo wcześniejszych zapowiedzi nie dam rady podskoczyć, uszkodziłem się niestety wczoraj na desce. Plan spotkań spotkań warsztatowych i plenerowych strasznie mi się podoba, więc mam nadzieję, że wejdą w życie. Przy okazji deklaruję swoją pomoc i oczywiście chęć uczestnictwa. Dajcie znać po spotkaniu na czym stanęło. Z góry dzięki, B. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yanek Opublikowano 13 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2013 Ja się wybieram, jadę autem mogę Cię zabrać i odwieźć z powrotem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lutek Opublikowano 13 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2013 buta mi zabrali ;-) więc też się pojawię Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elroy Opublikowano 13 Stycznia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2013 Dzięki wszystkim za spotkanie! Najbliższy potwierdzony termin: 10 luty, niedziela, Strefa Piwa, 17:00 Program warsztatów: - surowce niesłodowe - warsztaty Beersmith, Brewtarget oraz za sugestią Roska również z Qbrew. (warto wziąć laptopy) - wyposażenie w browarze i możliwości automatyki. - parę słów o winiarstwie. Plener: brak Marzec. (będzie intensywny, bo wygląda na to, że spotkamy się dwa razy) - piesza wycieczka do Marysi w Szczyrzycu (trasą Wiśniowa, Lubomir, przełęcz Wierzbanowska, Ciecień, Szczyrzyc. Prowadzi Leona) - wizyta w Pracowni Piwa, (o ile będzie już na to pora) Pomysły zaakceptowane na najbliższy okres czasu to również: odwiedziny w Carlsbergu w Brzesku, oraz Strzelca (jeżeli się uda załatwić). Janek zaoferował zwiedzanie nowo wybudowanej piwniczki i posiadówe w plenerze. (jak już będzie ciepło) Do rozwinięcia temat warzenia na "domówce" (czyli wprosimy się do kogoś ), oraz warzenie piwa według tej samej receptury i weryfikacja osiągnięć Jeżeli czegoś nie uzupełniłem, to dopisujcie. Bogodar 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi