yapko Opublikowano 13 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2013 Mnie niestety praca zatrzymała pomimo niedzieli ale podoba mi się to co ustaliliście, zapowiada się ciekawe przedwiośnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slonx Opublikowano 26 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2013 Czy to sobie można tak przyjść po prostu 10 lutego do Strefy Piwa na te warsztaty? Czy trzeba się gdzieś zapisywać? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elroy Opublikowano 26 Stycznia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2013 Tak można po prostu przyjść Nie trzeba się zapisywać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slonx Opublikowano 26 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2013 (edytowane) To wspaniała wiadomość Nie mam akurat wtedy żadnych planów porobionych, a mniemam, że takie warsztaty dają dużo tak początkującym, jak ja Edytowane 26 Stycznia 2013 przez Slonx Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elroy Opublikowano 26 Stycznia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2013 Zapraszam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dobrzanek Opublikowano 28 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2013 mam nadzieję, ze i mi uda się wprosić na spotkanie :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elroy Opublikowano 28 Stycznia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2013 Oczywiście! Nie trzeba pytać, tylko przychodzić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dobrzanek Opublikowano 28 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2013 będzie mi miło poznań krakowskich piwowarów i posłuchać rad doświadczonych :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lutek Opublikowano 7 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2013 elroy...niedziela aktualna? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elroy Opublikowano 7 Lutego 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2013 Tak, aktualna. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elroy Opublikowano 10 Lutego 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2013 Spotykamy się dzisiaj od około 17 Mam nadzieję, że zimowa aura nie przeszkodzi nikomu w dotarciu. Weźmiemy na tapetę BrewTarget, Qbrew, BeerSmith oraz co nieco o tym jak sobie ułatwić pracę w browarze. Wczoraj była premiera Pacific Pale Ale z Artezana, ciekawe czy coś zostało Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mati87 Opublikowano 10 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2013 no ja mam nadzieję że zostało co nieco Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pepek84 Opublikowano 10 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2013 Dzięki wszystkim za spotkanie , Eloroy , czy uda sie poruszyć temat surowców niesłodowych w najbliższej przyszłości ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bogodar Opublikowano 11 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2013 Również dziękuję. Czy ktoś mógłby mi przypomnieć jakie (jakiej firmy) przejściówki z szeregowego na USB są sprawdzone dla wspomnianych układów z DS1820? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elroy Opublikowano 11 Lutego 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2013 UNITEK Y-105 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bogodar Opublikowano 11 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2013 Ekspresowo (: Dzięki! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elroy Opublikowano 11 Lutego 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2013 A jeszcze parę słabych zdjęć z komórki z wczoraj Dzięki wszystkim za spotkanie! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
amap Opublikowano 11 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2013 A jeszcze parę słabych zdjęć z komórki z wczoraj Dzięki wszystkim za spotkanie! zdjęcia z początku imprezy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elroy Opublikowano 11 Lutego 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2013 O tak około 19:30 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
amap Opublikowano 11 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2013 ach ten porządek... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elroy Opublikowano 11 Lutego 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2013 Staramy się sprzątać na bieżąco, żeby innych gości pubu nie straszyć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rosolis Opublikowano 11 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2013 Bardzo dziękuję Tomku za miły i pożyteczny wieczór. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LJajecznica Opublikowano 12 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2013 żałuję, że mi tak ciężko wybrać się do Krakowa, ale ostrze sobie zęby na wyjście do Marysienki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pepek84 Opublikowano 25 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2013 Czy już jest zaplanowny jakiś termin na marzec ? Grafik trzeba w pracy ustalić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elroy Opublikowano 25 Lutego 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2013 Jeszcze nie, ale ustalę go do końca tygodnia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi