elroy Opublikowano 22 Marca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2013 Tzn przyjdziesz ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rosek Opublikowano 22 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2013 Tak ale nie wiem czy na 17 się wyrobię bo mam remont Wysyłane z mojego GT-I9001 za pomocą Tapatalk 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yapko Opublikowano 23 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2013 Ja mam w planach warzenie w Tarnowie ale postaram sie zaczac rano i na 18 mogłbym sie zjawić jeżeli spotkanie się odbędzie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lutek Opublikowano 23 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2013 ależ owszem czemu nie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MINIAK Opublikowano 23 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2013 Ja to w Krakowie będę dopiero gdzieś 19-20. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elroy Opublikowano 23 Marca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2013 Ja też się zjawię najwcześniej o 18. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
goral89 Opublikowano 23 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2013 Przybęde... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pepek84 Opublikowano 23 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2013 Cholerka , ja jutro pracuję.. A do której planujecie biesiadować ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elroy Opublikowano 23 Marca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2013 Pewnie tak do 22 się posiedzi jak zwykle Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pepek84 Opublikowano 23 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2013 To tak jak ja w pracy No nic , następnym razem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mati87 Opublikowano 23 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2013 może z bratem zawitam zobaczymy jak z malowaniem mieszkania wyjdę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adamsky Opublikowano 24 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2013 Ja jestem nowy, ale pewnie się wybiorę. Muszę wchłonąć sporo wiedzy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elroy Opublikowano 24 Marca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2013 Zapraszamy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lutek Opublikowano 24 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2013 (edytowane) nooo elroy...dobrze Cie bylo dzis zobaczyc :-P Edytowane 24 Marca 2013 przez lutek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elroy Opublikowano 24 Marca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2013 No niestety jestem cały czas uziemiony w domu. Wypadła mi nie przewidziana sprawa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tadzik Opublikowano 24 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2013 Czy w niedzielę będzie jakieś spotkanie? Nie jestem na bieżąco niestety z aktualnym kalendarzem spotkań. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elroy Opublikowano 24 Kwietnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2013 Nie, nie jest nic oficjalnie planowane. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adasmin Opublikowano 25 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2013 To może w maju sie uda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elroy Opublikowano 25 Kwietnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2013 Myślę, że nawet na pewno Zwłaszcza, że pogoda już stabilna więc niebawem wycieczka do browaru do Szczyrzyca. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LJajecznica Opublikowano 25 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2013 kiedy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
longmen Opublikowano 25 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2013 byle nie przed 14 maja..... bo mnie nie ma w kraku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Usiu Opublikowano 26 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2013 Nie, nie jest nic oficjalnie planowane. szkoda, akurat będę w Krakowie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adamsky Opublikowano 26 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2013 To może po prostu wziąć i się spotkać? Na pewno Usia do Strefy zaciągnę w któryś dzień, w piątek albo w sobotę pewnie będziemy coś warzyć, można jakiś meeting zaplanować. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elroy Opublikowano 26 Kwietnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2013 Ja niestety będę poza Krakowem, więc nie podskoczę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Usiu Opublikowano 28 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2013 To może po prostu wziąć i się spotkać? Na pewno Usia do Strefy zaciągnę w któryś dzień, w piątek albo w sobotę pewnie będziemy coś warzyć, można jakiś meeting zaplanować. Ja jestem za Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi