jacorregis Opublikowano 6 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2007 Witam wszystkich i każdego z osobna. Niedawno załapałem bakcyla i właśnie jestem na etapie kompletowania sprzętu i wytrwałego zbierania informacji na temat warzenia piwa. Cała historia zaczęła się w chwili gdy po praz pierwszy spróbowałem "PAULANERA" i stwierdziłem że to co nam serwują tak szumnie reklamowane marki można sobie ... W sumie jak były student i barman trochę piwo się wypiło niekiedy nawet z bardzo dolnej pułki ale nie ważne jak smakuje ważne żeby sponiewierało Wszytko co dobre kiedyś się kończy pora pić coś lepszego to znaczy własne piwko Zacząłem szperać po necie i tak trafiłem na "browamator" a później tu. Ot cała historia, poza tym mieszkam w Kobiernicach (tak wieś 20 km na wschód od Bielska-Białej). Pozdrawiam wszystkich piwowarów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dori Opublikowano 6 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2007 Witam prawie sąsiada Cieszę się, że piwowarów przybywa. Wkrótce przekonasz się, że w domu można zrobić piwo jeszcze lepsze niż Paulaner Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elroy Opublikowano 6 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2007 Witam prawie sąsiada Cieszę się, że piwowarów przybywa. Wkrótce przekonasz się, że w domu można zrobić piwo jeszcze lepsze niż Paulaner Miło powitać nowego piwowara Zapraszamy do dyskusji a przede wszystkim warzenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacorregis Opublikowano 6 Lipca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2007 Witam sąsiadkę z za dużej miedzie ^^ Mam nadzieje że wyjdzie lepsze bo właśnie mam zamiar zacząć od pszenicznego. Na początek nie chciałem ryzykować i będę warzył z nachmielonego ekstraktu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dori Opublikowano 6 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2007 Witam sąsiadkę z za dużej miedzie ^^ Mam nadzieje że wyjdzie lepsze bo właśnie mam zamiar zacząć od pszenicznego. Na początek nie chciałem ryzykować i będę warzył z nachmielonego ekstraktu. na pewno wyjdzie pyszne . Więc za miesiąc liczę na jakąś wymianę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacorregis Opublikowano 6 Lipca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2007 W pół drogi, czyli spotykamy się w B-B Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto
Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.
Zarejestruj nowe konto
Załóż nowe konto. To bardzo proste!
Zarejestruj sięZaloguj się
Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.
Zaloguj się