Bogi Opublikowano 14 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2012 Na składnikach przyprawowych nie należy nigdy oszczędzać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gawon Opublikowano 17 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2012 ja dałem na 15 min zmiażdżoną tą z kamisa (Polska jako kraj pochodzenia )20g na 24L i nic nie czuć ,może dlatego że pomarańczy za dużo było Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bogi Opublikowano 18 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2012 Z kolendrą zaobserwowałem, że 30 minut to niezbędne minimum na wyjście z grupy. Ale np. dla kardamonu 30 minut to jest stanowczo za dużo. Jeśli składników przyprawowo-ziołowych jest więcej to optymalne jest 20 minut gotowania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
leech Opublikowano 4 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2013 Używał ktoś może tej kolendry: http://appetita.pl/kolendra.html Pochodzi z Ukrainy, jest też uwaga: "w związku z wykorzystaniem na terenie zakładu selera i gorczycy, produkt może zawierać śladowe ich ilości" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bączek Opublikowano 5 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2013 Hej właśnie szczęśliwie zakupiłem 100g kolendry TRS. Na opakowaniu jest napisane, że przed zmiażdżeniem można kolendrę uprażyć z odrobiną cukru - czy ktoś tego próbował? Zwiększa toto efektywność przyprawy? Crosis - stestowałeś tę prażoną kolendrę? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto
Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.
Zarejestruj nowe konto
Załóż nowe konto. To bardzo proste!
Zarejestruj sięZaloguj się
Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.
Zaloguj się