Piwoznawcy Opublikowano 2 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2011 Drodzy Miłośnicy Piwa - jeżeli kochacie belgijskie piwa ( a wiem, że tak) to zagłosujcie proszę na mojego piwnego przyjaciela Sławka Szwedziaka w konkursie na ambasadora belgijskiej marki Gulden Draak. Jego pasja i miejsce, które stworzył (Kriek Belgian Pub w Poznaniu) naprawdę na to zasługują. Poza tym pokażemy wszystkim, że w Polskiej Kulturze Piwa mamy miejsce na takie inicjatywy. Liczę na wasze głosy. Podaję link do głosowania http://ambassadeur.guldendraak.be/en/ambassador/show/id/175 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josefik Opublikowano 2 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2011 (edytowane) Kto był zachęty nie potrzebuje. Edytowane 2 Grudnia 2011 przez josefik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sojer Opublikowano 2 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2011 Poszło Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Havran Opublikowano 2 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2011 Poszło i ode mnie. Niech się wiedzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bimbol2 Opublikowano 2 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2011 I ja wysłałem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yanek Opublikowano 2 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2011 Poszło Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pavulonek Opublikowano 3 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2011 Niech piwa przybywa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pastaga Opublikowano 3 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2011 Poszło Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotr1965 Opublikowano 3 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2011 Poszło i odemnie. Piotr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nikhil Opublikowano 3 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2011 Zrobione:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danol148 Opublikowano 3 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2011 +1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wassyl Opublikowano 3 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2011 poszło Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piwoznawcy Opublikowano 3 Grudnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2011 W imieniu Sławka pięknie dziękuję! W ciągu nocy przyszło 100 głosów. Będę informował o finale akcji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemo70 Opublikowano 3 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2011 Pokażmy frytojadom że w nas siła :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sojer Opublikowano 3 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2011 Ja zagłosowałem z pracy przy użyciu drugiego maila Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mateos Opublikowano 3 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2011 i mój głos też powędrował . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
akan Opublikowano 3 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2011 Poszło Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmur Opublikowano 3 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2011 Zagłosowałem i ja. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wena Opublikowano 3 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2011 moje poparcie też poszło Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
polter Opublikowano 3 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2011 poszło +2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzechu_k Opublikowano 3 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2011 Ja również zagłosowałem. Można zagłosować tylko raz czy ewentualnie jutro ponownie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziadek63 Opublikowano 3 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2011 (edytowane) Głos oddany! Wstawiłem też link na Facebooka. Edytowane 3 Grudnia 2011 przez dziadek63 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebpa Opublikowano 3 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2011 poszlo +1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fidel Opublikowano 3 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2011 Ode mnie +2, he, he. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fentel Opublikowano 3 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2011 + 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi