Pieron Opublikowano 26 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2012 Jak na razie się nie wybieram - czy dyplomy (ew. upominki) mogą poczekać na odbiór jakiś czas? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fentel Opublikowano 26 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2012 a za 8 miejsce fentelek dostanie nagrodę pocieszenia ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dori Opublikowano 26 Lutego 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2012 Fentelek dostanie dyplom za uczestnictwo Adaś oczywiście dyplomy i nagrody mogą poczekać, mnie nie przeszkadzają Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coelian Opublikowano 26 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2012 "dyplomy dla wszystkich którzy zdobyli złote, srebrne i brązowe szyszki" jak miło.... Dori - i tak miałem do Ciebie wpaść.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wena Opublikowano 26 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2012 Ja chyba też mam dyplomy za "siśki" to niech poczekają na lepsze czasy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anteks Opublikowano 27 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2012 W najbliższym czasie nie wybieram sie w tym kierunku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dori Opublikowano 27 Lutego 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2012 Dyplomy mogę wysłać, bo to nie jest jakiś duży koszt. Natomiast nagrody rzeczowe czasami ważą dość dużo... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zgoda Opublikowano 14 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2012 Dopisałem dziś kilka ostatnich receptur na wiki. Braki: Dori, GutiMar, twawrzyniak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anteks Opublikowano 14 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2012 Jeszcze raz wielkie dzięki dla Dorotki za zorganizowanie przerzutu piw oraz nagród Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dori Opublikowano 14 Marca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2012 Dzięki i zapraszam do wysyłania piw na Slovak Homebrewing Star Obszerne podsumowanie konkursu Biała Wrona znajdziecie na KamNaPivo.sk. Słowacy dość dużo o nas wiedzą http://www.kamnapivo...eco-report.html anteks 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AgaL Opublikowano 14 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2012 Obszerne podsumowanie konkursu Biała Wrona znajdziecie na KamNaPivo.sk. Słowacy dość dużo o nas wiedzą http://www.kamnapivo...eco-report.html Wow, szacun dla autora tego raportu. To chyba były pracownik MI6. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
misiuzeb Opublikowano 14 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2012 Ale fotki Pierona chyba bali się wstawić Pieron 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anteks Opublikowano 14 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2012 Ostatnio miałem tylko logo browaru, teraz poszukali moje zdjęcie . Adama też znajdą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wena Opublikowano 14 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2012 No to się Słowacy pokazli z najlepszej strony. Widać, że podchodzą do tematu bardzo poważnie i prowesjonalnie. Zdjęcie z Peterm zrobiła nam jego Żona, nawet nie przypuszczałem, że je kiedyś zobaczę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kopyr Opublikowano 14 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2012 No to się Słowacy pokazli z najlepszej strony. Widać, że podchodzą do tematu bardzo poważnie i prowesjonalnie. No chyba dużo bardziej niż Czesi. Czyli ta sama sprawa jak u nas, skoro jest piwna pustynia, to idea piwowarstwa domowego pada na żyzną glebę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AgaL Opublikowano 14 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2012 No chyba dużo bardziej niż Czesi. Czyli ta sama sprawa jak u nas, skoro jest piwna pustynia, to idea piwowarstwa domowego pada na żyzną glebę. A ja myślę, że to sprawa ludzka. Jak ktoś robi coś porządnie to robi od początku do końca. Piwna pustynia czy raj nie mają tu znaczenia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wena Opublikowano 14 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2012 AGA ma rację stara zasada - jak coś robisz rób to porządnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieron Opublikowano 14 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2012 Ale fotki Pierona chyba bali się wstawić Chyba tak, ale i z datą powstania mojego browaru jest nieprawidłowość, bo przecież 2007 - ech tam Ale szpiega to mają chyba wojskowego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coelian Opublikowano 14 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2012 Ale jaja... o coelianie zaś w necie piszą Dori - wielkie dzięki raz jeszcze za zorganizowanie wysyłki piw. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fentel Opublikowano 14 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2012 Jestem w szoku !!! Słowacy wiedzą o mnie więcej niż moja własna żona Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wena Opublikowano 14 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2012 No chyba już jej pokazałeś dyplomy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi