dżony Opublikowano 2 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2012 Gratulacje dla laureatów a przede wszystkim dla Gerdzia za bardzo smakowitego Grodzisza Nie mam porównania do poprzednich lat, ale z tego co udało mi się dowiedzieć, poziom zgłoszonych piw był wyższy niż w zeszłym roku, a jakość większości próbek była bardzo wyrównana. Zdarzyły się co prawda dwa delikatne kwasiory, jedno piwo tak świeże, że czuć było w smaku jeszcze cukier do refermentacji przy zupełnym braku nagazowania, ale też było kilka takich, które wybijały się z i tak dosyć wysokiej średniej. Impreza bardzo sympatyczna; dzięki wszystkim za spotkanie, a organizatorom jak zwykle za bezbłędne przygotowanie giełdy i konkursu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
uups Opublikowano 3 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2012 gratki dla zwycięzcy oraz dla wszystkich biorących udział Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kolomar Opublikowano 3 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2012 Gratulacje dla laureatów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wena Opublikowano 3 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2012 Gratulacje dla zwycięzców i zwyciężonych. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ro_y Opublikowano 3 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2012 Również chciałbym pogratulować uczestnikom, a w szególności laureatom. Wasze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josefik Opublikowano 3 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2012 Gratulacje dla wszystkich uczestników konkursu, zapraszamy wszystkich do udziału za rok. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AgaL Opublikowano 3 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2012 Czy szkło okolicznościowe to były kieliszki do Grodzisza? Jeśli tak, to czy można je gdzieś kupić? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anteks Opublikowano 3 Czerwca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2012 Niestety nie pokal , ale może w przyszłym roku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josefik Opublikowano 3 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2012 Szklanki/kufelki nie są w stylu tradycyjnych pokali, ale wyglądają też fajnie. Rozeszło się wszystko jak świeże bułeczki. Najszybciej dostaniesz to w Żywcu na stoiskach kolekcjonerskich. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anteks Opublikowano 3 Czerwca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2012 (edytowane) kufelki wyglądają tak Edytowane 3 Czerwca 2012 przez anteks Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sojer Opublikowano 3 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2012 No ładne Ja zacząłem sobie projektować etykietę na grodziskie. Robiona oczywiście w deseń międzywojenny, acz bez takich fajerwerków zdobniczych. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anteks Opublikowano 3 Czerwca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2012 No ładne Ja zacząłem sobie projektować etykietę na grodziskie. Robiona oczywiście w deseń międzywojenny, acz bez takich fajerwerków zdobniczych. Bo to szkło giedowe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stasiek Opublikowano 3 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2012 Gratulacje dla laureatów! Mnie w tym roku załatwiła poczta - przesyłka tydzień przeleżała gdzies w magazynie. Hehe przynajmniej mam wymówkę. ps Dodatkowo 3 piwa wystawiono do oceny przez Szacowne Jury poza konkursem I jak wypadły? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dori Opublikowano 3 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2012 Gratulacje dla medalistów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josefik Opublikowano 4 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2012 (edytowane) Gratulacje dla laureatów! I jak wypadły? Stasiek, oficjalnie nie będziemy tych wyników publikować Wyniki znają zainteresowani. Edytowane 4 Czerwca 2012 przez josefik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pioturek Opublikowano 4 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2012 Gratuluję wszystkim uczestnikom konkursu a w szczególności medalistom. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anteks Opublikowano 11 Czerwca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2012 Do końca tygodnia wyślę wszystkim podziękowania i okolicznościowe gadżety Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacer Opublikowano 11 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2012 Czy będą metryczki? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anteks Opublikowano 11 Czerwca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2012 Czy będą metryczki? Tradycyjnie nie będzie,konkurs nie jest zaliczany do Pucharu PSPD tylko do Piwowara Roku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AgaL Opublikowano 18 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2012 Do końca tygodnia wyślę wszystkim podziękowania i okolicznościowe gadżety Do mnie dotarły. Bardzo dziękuję! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kolomar Opublikowano 18 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2012 Do mnie również dotarły gadżety. Dzięki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Franekkkk Opublikowano 18 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2012 do mnie też dotarły, wielkie dzięki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anteks Opublikowano 20 Czerwca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2012 Wszystkie pakiety wysłane, jeśli ktoś do końca tygodnia go nie otrzyma proszę o info Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi