somek Opublikowano 18 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2012 Gratuluję zwycięzcom! Mojemu zielonemu trochę zabrakło do pudła i zająłem wspaniałe 4 miejsce Podziękowania i uznanie dla organizatorów! Jak narazie nic nie można im zarzucić. Konkurs przeprowadzony wzorowo. Wyniki zaraz na nastepny dzień. Super. Dzięki za możliwość udziału i mam nadzieję, że zrobicie konkurs za rok! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieron Opublikowano 18 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2012 Gratulacje dla zwycięzców szczególnie dla Agi - wreście dopiołaś swego i pierwsze miejsce oraz drugie w jednym konkursie. Dla mnie szkoda, że na swojej imprezie nie mogłem powiadomić o zwycięstwie żadnego uczestników imprezy - jak widać nie ma żadnej ukrytej opcji niemieckiej Moje gratulacje dla organizatorów, że zorganizowali fajną imrezę - Volker - super Z samej ciekawości zapytuję jurorów jakie piwa wygrały w Zielonym? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
somek Opublikowano 18 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2012 Ja w zielonym wystawiłem dobrze nachmielonego pilsa - 014 - Streg Polish Pils ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andy Opublikowano 18 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2012 Moje zielone - Monachijskie jasne zajęło 3 miejsce Ojciec wystawił zielonego pilsa mocno chmielonego + chmielony na zimno i zajął 5 miejsce Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zdrój Opublikowano 18 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2012 Gratuluję zwycięzcom ! Podkarpacie górą na drugim końcu Polski Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AgaL Opublikowano 18 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2012 Gratulacje dla zwycięzców szczególnie dla Agi - wreście dopiołaś swego i pierwsze miejsce oraz drugie w jednym konkursie. Znasz Pieronie moje plany i cele lepiej niż ja . Ale dzięki za gratulacje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coder Opublikowano 18 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2012 Gratulacje dla zwycięzców! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wena Opublikowano 18 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2012 Gratulacje dla zwycięzców. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fuzzy Opublikowano 18 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2012 Gratuluję organizatorom oraz zwycięzcom i jednocześnie dziękuję jurorom za przyznanie zaszczytnego miejsca na podium. Mam małą prośbę o poprawienie nazwiska z Ławrynowich na Ławrynowicz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Brunnenbraeu Opublikowano 18 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2012 Mam małą prośbę o poprawienie nazwiska z Ławrynowich na Ławrynowicz Już poprawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skybert Opublikowano 18 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2012 Dzięki za gratulacje! Wg. mnie konkurencja w konkretnym stylu jest bardziej wymagająca więc gratki dla Agi i pozostałych laureatów. Moje piwo nazwałem Green Imperial, piwo chmielone amerykańskimi chmielami 15,5 Brix. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieron Opublikowano 18 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2012 Dzięki za gratulacje! Wg. mnie konkurencja w konkretnym stylu jest bardziej wymagająca więc gratki dla Agi i pozostałych laureatów. Moje piwo nazwałem Green Imperial, piwo chmielone amerykańskimi chmielami 15,5 Brix. Przyznam szczerze że u nas w Polsce Zielone to zwykły barwiony pils. Z tego co zrozumiałem zrobiłeś AIPA i to bardzo trafiony pomysł na piwo Zielone. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andy Opublikowano 18 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2012 Przyznam że robiłem kilka testów kolorowania piwa i ładny kolor wychodził jedynie przy jasnych piwach. AIPA przynajmniej moja nie zabarwiła się zbyt ładnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coelian Opublikowano 18 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2012 Gratulacje dla wszystkich nagrodzonych ! Aga - jestem pod wrażeniem ! p.s. piłem ostatnio Twoje AIPA - super... czy mogę prosić o recepturę ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AgaL Opublikowano 18 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2012 p.s. piłem ostatnio Twoje AIPA - super... czy mogę prosić o recepturę ?? Proszę bardzo: http://kuchniapiwowarkiagi.pl/blog/a1109-przekaski-do-piwa-cz-1-wydanie-sylwestrowe.php Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dagome Opublikowano 18 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2012 Moje nazwisko piszę się przez ł. Dziełak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bimbelt Opublikowano 18 Marca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2012 (edytowane) Jeszcze raz dziękuję sędziom i piwowarom za udaną imprezę. Dla tych, którzy nie mieli okazji być na miejscu, przygotowałem małą fotorelację. Edytowane 18 Marca 2012 przez bimbelt Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Brunnenbraeu Opublikowano 19 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2012 Moje nazwisko piszę się przez ł. Dziełak. Poprawiłem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vettis Opublikowano 19 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2012 Gratulacje dla zwycięzców ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pako1 Opublikowano 19 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2012 Gratulacje dla zwycięzców. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pioturek Opublikowano 19 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2012 Gratulacje dla wszystkich uczestników konkursu a szczególne dla zwycięzców Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anteks Opublikowano 19 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2012 Gratulacje dla nagrodzonych oraz brawa dla organizatorów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IndY Opublikowano 19 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2012 Wielkie dzięki składam przede wszystkim pirowarom, którzy przysłali swoje piwo na konkurs. Wydaje mi się, że frekfencja nawet dopisała mimo późnego ogłoszenia o konkursie. Wszystkim osobom sędziującym, którym nie zdążyłem podziękować osobiście: Wasze zdrowie! Bez was konkursu by nie było ;-) Tymczasem zapraszam na kolejne warsztaty, a te już w sobotę! Brunnenbraeu 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fuzzy Opublikowano 30 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2012 Nie minęły dwa tygodnie od przeprowadzenia konkursu a z przyjemnością mogę potwierdzić otrzymanie paczki z dyplomem, piwami oraz bonami na zakupy w Piwodzieju i Browamatorze. Jeszcze raz gratuluję sprawnej organizacji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi