ras13 Opublikowano 25 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2014 150cm na pewno sie nie zapcha tak szybko jak krotszy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
amap Opublikowano 25 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2014 a to nie złoże się zapycha? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ras13 Opublikowano 25 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2014 Byc moze, nie wiem. Ale jakos nikt nie potrafi mi wytlumaczyc dlaczego 150 i 60cm filtrator to to samo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
leech Opublikowano 25 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2014 Załóżmy że kadź filtracyjna zalana jest tylko wodą, jeżeli będziesz chciał ją spuścić to czy oplot będzie miał 60cm czy 150cm, przepływ wody przez kranik będzie taki sam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lary Opublikowano 25 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2014 Dobra, przekonaliście mnie. Dokupię ten większy wężyk. Dzięki za pomoc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
amap Opublikowano 25 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2014 Dobra, przekonaliście mnie. Dokupię ten większy wężyk. Dzięki za pomoc. zamiast dłuższego kup grubszy, będzie pan zadowolony Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Faszysta Rasista Homofob Opublikowano 25 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2014 Byc moze, nie wiem. Ale jakos nikt nie potrafi mi wytlumaczyc dlaczego 150 i 60cm filtrator to to samo. Nie chce mi się wyprowadzać wzorów z mechaniki płynów, ale możesz uwierzyć na słowo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lary Opublikowano 25 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2014 O, to mnie zagiąłeś teraz. Jak byłem w sklepie to grubszych nie widziałem. Wszystko na jedno kopyto. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam Krawczyk Opublikowano 25 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2014 Nie ważne aby był duży, jedynie długi i gruby a BTW ja mam grubszy wężyk i pszeniczniak poszedł idealnie długość około 40 cm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ras13 Opublikowano 26 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2014 Czyli grubość nie długość ma znaczenie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
amap Opublikowano 26 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2014 grubość ma znaczenie w przypadku większego zasypu - cienki oplot będzie się spłaszczał bardziej.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zibi666 Opublikowano 28 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2014 (edytowane) A ja obciąłem z dwóch stron i nałożyłem na tzw "reduktor osadów" z BA za 2,5zł. W ten sposób nie mam żadnych kawałków gumy, redukcji, przejściówek itd. Edytowane 28 Stycznia 2014 przez zibi666 ZZZabioreCiButy 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krugerius Opublikowano 25 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2015 Orientujecie się czy drut miedziany fi 2mm (lub podobnej, byle do oplotu pasował) w szpulkach po ok 2m można dostać w praktikerze? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dr2 Opublikowano 25 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2015 Najłatwiej odzyskać/kupić taki z przewodów elektrycznych np YDY 3x2,5mm2. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krugerius Opublikowano 25 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2015 elegancko, dzięki za informacje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi