emcede Opublikowano 7 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2012 Witam Panie i Panów Jako że na tym forum są ludzie wszechstronnie wykształceni, na pewno znajdzie się ktoś kto zna odpowiedź na nurtujące mnie pytanie Noszę się z zamiarem zakupu lodówki do zabudowy, ale mój problem polega na tym że pomimo ich niewielkich rozmiarów i tak nie mam gdzie jej wstawić Jest jedna opcja ale... Czy taka lodówka może pracować w pozycji poziomej ??? Czy może jakoś jej to szkodzi ? Pozdrawiam P.S Ot taka lodówka np. http://allegro.pl/tania-lodowka-pod-zabudowe-z-gwarancja-i2078389901.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
plaster Opublikowano 7 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2012 Lodówka nie może pracować w pozycji poziomej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo Opublikowano 7 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2012 Czy do takiej lodówki ( do zabudowy, podblatowej) wejdą 2 kegi 19l? Jakie modele macie sprawdzone pod tym kątem? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zgoda Opublikowano 7 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2012 Powinny wejść dwa, ale wtedy butlę będziesz musiał trzymać na zewnątrz (jedna dziura w lodówce więcej na wąż do gazu). Mam bardzo podobną Whirlpool i się mieszczą na styk. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dori Opublikowano 7 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2012 Dokładnie, tak jak pisze Zgoda, wejdą dwa kegi, ale butla CO2 musi być na zewnątrz. Paweł podjedź kiedyś do mnie to zobaczysz jak mamy to rozwiązane. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo Opublikowano 7 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2012 Dokładnie, tak jak pisze Zgoda, wejdą dwa kegi, ale butla CO2 musi być na zewnątrz. Paweł podjedź kiedyś do mnie to zobaczysz jak mamy to rozwiązane. Mam butlę 500g więc wejdzie pewnie i ona z reduktorem;) Dori, oczywiście skorzystam i to niebawem. PS. Ostatnie mycie butelek przekonuje mnie do zakupu lodówki i zagospodarowania kegów... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziadek Opublikowano 7 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2012 Zobacz- Browar Dziadka-wyszynk zrobiony z lodówki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anteks Opublikowano 7 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2012 Mam butlę 500g więc wejdzie pewnie i ona z reduktorem;) 500g? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo Opublikowano 7 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2012 (edytowane) 500g? Ano pińcet Panie edit: taka jak tu Edytowane 7 Lutego 2012 przez pablo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anteks Opublikowano 7 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2012 Jeno ta cena Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo Opublikowano 7 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2012 Jeno ta cena Można upolować 4 razy taniej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo Opublikowano 7 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2012 Na co zwrócić uwagę kupując używaną lodówkę? Czy można jakoś prosto ocenić jej stan techniczny? Czy w ogóle pchać się w kupno używki? Np. taka: http://allegro.pl/najtaniej-siemens-niemiecka-chlodziarka-do-zabud-i2101058442.html Pewnie nie kupie, bo wolałbym najpierw obejrzeć, ale czy warta byłaby uwagi? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darko Opublikowano 7 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2012 Do lodówki Bosch KIR18V01 wchodzą dwa kegi 19l i butla 1,5 kg. Lodówkę trzeba przerobić, co widać na zdjęciach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
misiuzeb Opublikowano 7 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2012 Ja miałem do zabudowy lodówkę ok 50 cm i nie wchodzą 2 kegi. Co do miejsca to u mnie w kuchni po prostu wyleciały szuflady i w to miejsce wstawiłem lodówkę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rysmis Opublikowano 7 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2012 polecam chłodziarkę Amica AC 1102 ZP http://www.piwo.org/topic/2226-kegi-pepsi-rozlew-i-kegerator-moje-boje/page__view__findpost__p__80839 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darko Opublikowano 7 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2012 Niestety nie jest już produkowana od dawna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi